Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fog történni ha 0-24 lehúzva tartom a fitymám a makkomról?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 15:36
2/11 anonim 

válasza:

Vannak körülmetélt emberek és elvannak.
3/11 anonim 

válasza:

Először kínlódni fogsz miatta, de utána hozzászokik a makkod és nem lesz már annyira érzékény
4/11 anonim 

válasza:

Nekem olyan érzékeny volt hogy ha hozzaértem kézzel az rossz volt,a gatyàban sosem mertem házrahuzva hordani. Viszont mióta metélt vagyok azóta nincs problémám igazàból ezen is segìtett. Az első hetekben viszont rossz volt
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm mindenkinek
2023. júl. 14. 16:02
6/11 anonim 

válasza:

24órála elteltével keresni fogja a rendőrség.
9/11 anonim 

válasza:

A makkod kicsit szárazabb lesz, ha nem takarja a fityma. Eleinte lehet, hogy érzékeny lesz, mivel csupaszon sokkal több inger éri, mint a fityma alatt. De ehhez gyorsan hozzá lehet szokni. Próbáld ki, és akkor megtapasztalhatod, hogy milyen.
10/11 anonim 

válasza:

Kiszaradhat és kirepedezik a makkod bőre!Nem véletlenül van kitalalva a fityma!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!