Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Felesleges így neki elmondanom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesleges így neki elmondanom?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom én nő vagyok ő férfi, csak barátok voltunk eddig mostanság sokat találkozunk és kezdek többet érezni iránta.

Programokra járunk meg ilyenek együtt töltjük a szabad időnket. Nemrég voltunk wellnessezni tényleg csak mint barát. Együtt aludtunk és megcsókolt és talán volt egy kis tapi is igazából fogalmam sincs miért történt mert addig még ez meg nem történt nem néztem rá úgy mint pasi, mert ő igazából meleg. Ismertem a barátait tényleg meleg és sosem mozdultam volna rá de most kezdek iránta többet érezni és nem tudom elmondjam e neki mert valószínű ő nem így érez hisz nem biztos vonzódik hozzám.

Felesleges így neki elmondanom én többet érzek?

2023. júl. 14. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az egyik legszebb dolog ha valaki valakit vonzónak talál, kár lenne eltitkolni. Persze a reakció nem borítékolható de minden olyat bánok amikor nem mondtam meg ezt másnak. Nyilván kaptam elutasítást is de csak azokat bánom amikor nem mondtam el. F
2023. júl. 14. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mindenképpen mondd el neki. A csók fura dolog volt a részéről, inkább beszéljétek meg ki hogy áll a dolgokhoz, mintsem ezen agyalj folyamatosan.
2023. júl. 14. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha ezek megtörténtek, akkor nem meleg, hanem minimum biszex.
2023. júl. 14. 10:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy biszex ezt már csak ő tudja nővel még sosem volt csak pasival de nem is az a lényeg, hogy biszex e.

Nem merem elmondani mert ha eddig csak férfiakkal volt együtt nem hiszem, hogy tetszenék neki.

2023. júl. 14. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondd el neki ebben a szakaszban. Elég egyértelmű volt, ami történt, ha ezek után nem lép, akkor nem meleg, hanem béna (vagy nem akar tőled semmit). Lényeg, hogy most még csak hagyd magad sodortatni az árral.
2023. júl. 14. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp beszélj vele!

Azt írtad hogy nővel még sosem volt.

Lehet hogy biszex csak nem tud róla mert nővel még nem próbálta.

Szerintem beszéljetek erről.

2023. júl. 14. 11:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Beszélni fogok vele találkozni fogunk a hétvégén.

Egyébként amikor megcsókolt és megkérdeztem mire véljem a dolgot azt mondta nem tudja miért de jól esett neki megtennie és úgyis visszacsókoltam tehát nekem is.

A wellness-es három nap alatt többször is volt csók és ő kezdeményezte mindíg.

Lehet, hogy mégis elmondom neki lesz ami lesz.

2023. júl. 14. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Jól teszed.

Sok sikert!

2023. júl. 15. 11:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!