Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek túlaggódom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlaggódom vagy van okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés
Nem fogtok tudni érdemben válaszolni tisztában vagyok vele de ezzel nem állíthatok oda anyám elé adjon tanácsot.Barátnőm és nővérem pletykálkodtak hétvégén meg kicsit csipegettek(rövideztek)közben és előkerült egy pletyka a suliból miszerint több lány is nyalatja magát a kutyájával.Oda oda fülelgettem a tuják mögül bográcsozás közben így elhűlve hallottam egy megjegyzést : nővérem azon tanakodott hogyan is veszik rá a kutyust hogy nyaljon amire barátnőm határozottan mondja "hét odakensz egy kis nutellát". Nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki de így vissza vissza gondolva mikor náluk voltam és kutyája kimeresztette a rózsaszínjét mikor meglátta meg ahogy viselkedett vele olyan kanos módon.Vajon kell aggódnom hogy barátnőm nem avat be minden titkába ?
2023. júl. 13. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2023. júl. 13. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi ellenőrzöl rajta , teljesen egyértelműen meg van fogalmazva
2023. júl. 13. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Te egy kutyara vagy féltékeny? En inkabb azon aggodnek hogy rendben van e agyilag. Mert ha barmi ilyesmit is csinál a kutyaval, akkor nagyon nincs.
2023. júl. 13. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Ne izgulj erre, nem normalis dolog
2023. júl. 13. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
34%

Ne már, a kutya kanos nyáron. Ez aztán tényleg rettentő meglepő dolog.

Egyébként nyugi, tudni fogod, ha ilyet csinál. Várhatóan rövid időn belül valami fertőzés lenne a vége, mivel a kutya nyelve nem éppen tartozik a tiszta dolgok közé.

És ez egy rettentő jó példája annak, hogy milyen gyorsan tud terjedni a hülyeség. De most őszintén, akinek van esze, és kutyája az tudja, hogy jobb híján a nyelvét használja mosakodásra. Az azon lévő bacik meg nem éppen kompatibilisek se a húgycsővel, se a hüvelyflórával

2023. júl. 13. 21:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!