Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezhet olyan ember, aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan ember, aki a saját neméhez vonzódik, de megpróbálja elnyomni, így "heteró életet él?"

Figyelt kérdés
Ha valakinek a saját neme jön be, de ezt megpróbálja teljesen elnyomni magába, így heteró párkapcsolatban él... Szerintetek mennyire gyakori ez?

2023. júl. 13. 17:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Leírom újra, századjára is ezen az oldalon: a homoszexualitás nem betegség, az Amerikai Pszichológiai Társaság már kb 50 éve levette a mentális rendellenességek listájáról, és a WHO is kijelentette ezt már pár évtizede. És, mivel nem betegség, gyógymód sincs - nem is kell.

Bővebben itt (Amerikai Pszichológiai Társaság, angol nyelvtudás szükséges): [link]

A kérdésre válaszolva: sajnos sokan lehetnek akik így élnek, mert félnek a környezetük miatt, elnyomják a valódi énüket.

2023. júl. 13. 18:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hoppá, közben látom levették azt a nem túl kedves kommentet bocsi 😅
2023. júl. 13. 18:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon sokan
2023. júl. 13. 18:33
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Én biszex vagyok.

De nem élek vele.

Van nő párom 2 éve imádom szeretem minden okés.

Nincs is kinél meleg dolgokat meg élnem.

Ha lenne csak ismerőssel, közeli baráttal mivel ott biztosan titokban maradna.

Otthon egyedül szoktam dildozni magam, ennyi melegseget élek meg csak a biszexuálisomból.

Emiatt nem is kérek PM et, tudom h sokan keresnek és remélem találnak is majd!

20f

2023. júl. 13. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal többen, mint az átlag ember gondolná.És bizony, előfordulhat családban is közvetlen, munkahelyen, szomszédoknál.

Lenne csodálkozás ha kitudódna sok emberről.

2023. júl. 13. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

#1 erről az említett listáról pár éve levették a transzneműség minden fajtáját, innentől aki macskának képzeli magát az se mentálisan beteg, szóval én ezzel a listával annyira nem érvelnék, mert már amerikában se veszik komolyan, hisz nem tudományos, hanem politikai okokból változtatják meg. Egyébként a kérdésben sehol se szerepelt hogy a melegség betegség lenne, nem tudom miért hoztad fel, de ha szerepelt is volna: a homoszexualitás egy genetikai rendellenesség, tehát egy betegség, ne tagadjuk. Még nem tudják, melyik gének okozzák, de az biztos, higy genetikai alapú. Viszont abban egyetértünk, hogy nem kell betegségnek kezelni: a laktáz enzim jelenléte pl genetikai rendellenesség, akiknek nincs laktáz enzimük, igazából azok a normálisak. De az emberiség nagy részének van laktáza. Mindet utálni kéne? Persze hogy nem.

Szóval kérdező, amit leírtál létező jelenség, sajnos. Nagyon egészségtelen, de pl itt Mo-n még mindig nem sikerült eljutni egy emberi szintre, ùgy élünk mint a vadállatok: aki màs azt kitaszítjuk. Az ember azért ezen már túljutott egy ideje. Szóval senki ne féljen felvállalni magát🏳️‍🌈

2023. júl. 13. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sok ilyen ember van.
2023. júl. 13. 19:17
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
6-os, azért hoztam fel, mert előttem volt egy másik komment, amiben elég durván leszólták és betegnek titulálták a melegeket, csak ahogy azt már a második kommentemben is írtam, mire kitettem a választ, a provokatív hozzászólát levették.
2023. júl. 13. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
26%

Szomorú de Magyarországon megitt a Balkánon keletfelé elég sokat élnek “álheteró” életet.

Egyrészről sajnálatos, másrészről igazságtalan a partnerrel/családdal szemben.

Aki meleg, vállalja fel és ne vezessen meg senkit csak azért mert ő GYÁVA!

2023. júl. 13. 22:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es,nem nevezném gyávaságnak azt ha valaki elővigyázatos és nem köti mindenki orrára az identitását egy olyan társadalomban, ahol ez gyakran kirekesztéssel, akár erőszakkal is jár.
2023. júl. 14. 08:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!