Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzések keverednek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzések keverednek?

Figyelt kérdés
Az előtte és utána levő érzésekre gondolok... A szüzesség elvesztése a kérdésem tárgya. Nagyon fájdalmas?

2023. júl. 13. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Két lánynak vettem el, mind a kettőnek fájt de utána már semmi kellemetlen nem volt azt mondták és alig várták az újabb alkalmat. Örültek attól, hogy azzal voltak akivel szívesen elveszítik. F.
2023. júl. 13. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Ez szerintem annyira egyéni. Nekem lányként viszonylag későn (23 évesen) volt az első alkalmam, kalandba vesztettem el valakivel akivel nagyon kívántuk egymást. Felnőtt fejjel. Tudtam kezelni, tudtam mit akarok és mit nem. Kicsit fájt csak, nem véreztem. Jobban vágytam a másikra minthogy az a kis fájdalom az elején elvegye a kedvem és figyelt rám.

Szenvedélyes volt. De pl.: mázlista is vagyok, mert nem voltam olyan bitang szűk, hogy ne menjen be plusz fel voltam izgulva eléggé.

Az egyik legjobb barátnőm 17 évesen vesztette el az akkori barátjával, de neki csak többedszerre sikerült elmondása szerint mert annyira szűk volt, meg szerintem be is volt feszülve (ismerem a barátnőm, abból gondolom). Szóval ez rengeteg dolog függvénye.

2023. júl. 13. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Előtte a hú de happy, utána az "ezismegvoltnemnagydolog" ...
2023. júl. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!