Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam, hogy ne gondoljak az orgazmusra, hogy ne görcsöljek rajta, hogy lesz-e? Mert mindenki azt írja, váratlanul jön össze, amikor nem gondolsz rá, de hogyan? ( Nekem egy év után is semmi, hát hogyne kívánnám már? ! )
Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 09:39
1/4 anonim válasza:
Ha magadnak hozod össze, úgy simán összejön? Ha igen, akkor nem kéne görcsölnöd az aktusok alkalmával sem, mert ezek szerint akkor ott sem lesz probléma. Lehetnél ágyba bújáskor egy picit lazább...
2/4 yuda válasza:
Az lehet a probléma esetleg,hogy a szexet élvezni kell,hiszen ez egyfajta örömforrás,örömszerzés-nézd inkább ezt az oldalát-és ha éppen arra gondolsz,hogy nem akarsz az orgazmusra gondolni-akkor ezzel is éppen arra gondolsz.Nem igaz?
Én,illetve valószínűleg a többség,nem arra gondolunk mikor lesz már orgazmusunk,hanem egyszerűen csak élvezzük az egész folyamatot és önmagától megtörténik,ha elér arra a pontra.
3/4 A kérdező kommentje:
Magamnak sem jön össze. Hogyan élvezzem jobban, hiszen párom szeretem, ő is engem?
2008. dec. 31. 10:05
4/4 anonim válasza:
Egyszerűen hunyd be a szemed és koncentrálj arra, amit érzel. Élvezd, amit a párod nyújt. Ne szaladj előre gondolatban, hogy de jó lenne, ha orgazmus lenne belőle.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!