Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél hogy volt ez?
Figyelt kérdés
Tegnap volt kereken 2 hónapja hogy szültem, elég nehéz szülésem volt, varrva voltam kívülről-belülről is. A 6 hetes kontrollon mindent rendben talált a nődoki, azt is mondta hogy körülbelül 1 évig még fájós és érzékeny is lesz ott lent, akár a frontra is érzékeny lehet, vagy akár együttlét közben is, úgyhogy ez teljesen normális. A párom megpróbált megujjazni egy kicsit, viszont nem csináltuk sokáig mert eléggé fájt és nem élveztem úgy. Sokszor vannak olyan napok amikor hasogató érzés van a hüvelyemben vagy akár kicsit nyilalós is. Annyi lenne a kérdésem hogy akiknek hasonló volt a helyzetük szülés után, mégis mikor voltatok képesek az együttlétre? Sajnos a párommal mi terhesség alatt sem tudtunk együtt lenni bizonyos gondok miatt, így már eléggé szeretnénk együtt lenni, főleg így persze hogy már 8 hete szültem és alapvetően már lehetne is csinálni, csak nem mértük még kipróbálni mivel az ujjazás is fájt eléggé. Első terhességem volt egyébként szóval nem tudom mi a teendő ilyenkor. Köszönöm szépen előre is a válaszokat! :)2023. júl. 13. 10:55
1/10 A kérdező kommentje:
nem mertük*
2023. júl. 13. 10:56
2/10 anonim 

válasza:

Hát, nekem 4es fokú gátrepedésem volt, rosszul is varrták össze, de pár hónap után nem volt probléma. Szerintem az egy év nagyon sok, amit a dokid mondott.
3/10 anonim 

válasza:

10 hónapja szültem, szokott fájni gátam néha, olyan nyilalósan, ahogy írtad. Szexnél csak a behatolásnál szokott kellemetlen lenni, utána már nem fáj.
4/10 anonim válasza:
Az első pár alkalom ilyen lesz, majd fokozatosan jobb.
5/10 anonim válasza:
Esetleg használhattok addig síkosítót is.
6/10 anonim 

válasza:

Nekem nem is volt extra sérülésem, mégis eltelt vagy 6 hónap, mire nem fájt a szex. Nem mindenki gyógyul hamar, és ez sajnos normális. Türelmesnek kell lenni. De hacsak nincs szervi elváltozás, amit gondolom láttak volna, akkor idővel biztos jobb lesz.
7/10 anonim 

válasza:

Nekem több, mint fél év kellett, mire nem csak kínlódás volt.
8/10 anonim 

válasza:

Ahogy a babáknál is mindegyik baba más, úgy mindegyik szülő és igazából ember is más. Nem ugyanaz a fájdalom küszöbünk és a regeneráció ideje is. Ez teljesen normális.
Szülés előtt ment hangok nélkül, csak a fejemben voltak a képek, most meg ha nincsenek hangok kiadva nem is annyira élvezem. Azért gondolj bele. Terhesség, szülés. Annyira átrendezi a testedet a szerveidet hogy az valami hihetetlen. Van aki könnyen rendeződik van aki nem. 🤷🏼♀️ Ez ilyen.
Próbálkozzatok apránként. Használjatok sikosítót, hátha úgy könnyebben megy.
9/10 anonim válasza:
Ha szoptatsz amiatt is lehet nehézkesebb. Hosszú előjáték, türelem és síkosító. Ez segíteni fog.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat! ♡ 😊
2023. júl. 13. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!