Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik webáruház csomagol diszkréten?
Figyelt kérdés
Már rendeltem egy hazai cégtől, és termékkel nem is volt gond, csak az volt kellemetlen, hogy a csomagon ott volt a feladó neve, hogy "erotic" xy Kft. Nem akarom, hogy a futárok, vagy bárki rajtam kuncogjon.2023. júl. 13. 09:08
1/10 anonim 

válasza:

Rendelj automatába csomagot ott nem találkozol a futárral..
2/10 anonim 

válasza:

Csomagautomata. De amúgy meg 120 csomagot visz ki egy műszak alatt, szerinted mire emlékszik belőle?
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem az összes diszkréten csomagol már, különben nem rendelne onnan senki!
4/10 anonim 

válasza:

Most őszintén, hány éves vagy? 15? Vagy mért ekkora probléma ez.
A legtöbb cég elvileg diszkréten csomagol amúgy. De szerintem pont tökre mindegy. Ha diszkréten csomagolnak is, szerintem a futárok is tudják, hogy az ismertebb webáruházok milyen néven szokták a csomagokat feladni. És hidd el, a futár pont le se szarja, hogy te éppen asztali lámpát, hátizsákot, vagy éppen vibrátort rendelsz. Valószínűleg nem az első, és nem az utolsó vagy, akinek ilyen csomagot visz ki
5/10 anonim 

válasza:

Egyébként meg kell nézni az ÁFSZ-be hogy mi a cégnév, ha ettől tartasz. A legtöbb szexuális tartalmú dolgokat árusító cégnel egyáltalán nincs erre utaló neve. Tehát még ennek is utána lehet nézni.
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem a futárt nem nagyon érdekli ez.
7/10 anonim 

válasza:

Ilyen szexuális árut szerintem mind diszkréten továbbítja, azaz csomagolja. Nem volt még gondom velük, és a futárral sem.
8/10 A kérdező kommentje:
Maga a csomagolás rendben volt, nem volt f@sz alakja vagy ilyesmi, csak a feladó cimke a gond
2023. júl. 13. 13:48
9/10 anonim 

válasza:

Vivianna és Diamond tudom, hogy nem ilyen cégnevű. De amúgy akit érdekel futárt, az úgyis tudja, mi a szexshopok cégneve, nincs olyan sok.
És jah, miért nem automatába kéred? Sima csomagot is általában úgy rendelem, olcsóbb, kényelmesebb, gyorsabb...
10/10 anonim 

válasza:

Szeresdmagad.hu -nak is valami diszkrét neve volt, elsőre azt hittem a gyerek legója jött meg. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!