Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik webáruház csomagol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik webáruház csomagol diszkréten?

Figyelt kérdés
Már rendeltem egy hazai cégtől, és termékkel nem is volt gond, csak az volt kellemetlen, hogy a csomagon ott volt a feladó neve, hogy "erotic" xy Kft. Nem akarom, hogy a futárok, vagy bárki rajtam kuncogjon.

2023. júl. 13. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj automatába csomagot ott nem találkozol a futárral..
2023. júl. 13. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csomagautomata. De amúgy meg 120 csomagot visz ki egy műszak alatt, szerinted mire emlékszik belőle?
2023. júl. 13. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összes diszkréten csomagol már, különben nem rendelne onnan senki!
2023. júl. 13. 09:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, hány éves vagy? 15? Vagy mért ekkora probléma ez.

A legtöbb cég elvileg diszkréten csomagol amúgy. De szerintem pont tökre mindegy. Ha diszkréten csomagolnak is, szerintem a futárok is tudják, hogy az ismertebb webáruházok milyen néven szokták a csomagokat feladni. És hidd el, a futár pont le se szarja, hogy te éppen asztali lámpát, hátizsákot, vagy éppen vibrátort rendelsz. Valószínűleg nem az első, és nem az utolsó vagy, akinek ilyen csomagot visz ki

2023. júl. 13. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg kell nézni az ÁFSZ-be hogy mi a cégnév, ha ettől tartasz. A legtöbb szexuális tartalmú dolgokat árusító cégnel egyáltalán nincs erre utaló neve. Tehát még ennek is utána lehet nézni.
2023. júl. 13. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a futárt nem nagyon érdekli ez.
2023. júl. 13. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szexuális árut szerintem mind diszkréten továbbítja, azaz csomagolja. Nem volt még gondom velük, és a futárral sem.
2023. júl. 13. 13:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Maga a csomagolás rendben volt, nem volt f@sz alakja vagy ilyesmi, csak a feladó cimke a gond
2023. júl. 13. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Vivianna és Diamond tudom, hogy nem ilyen cégnevű. De amúgy akit érdekel futárt, az úgyis tudja, mi a szexshopok cégneve, nincs olyan sok.

És jah, miért nem automatába kéred? Sima csomagot is általában úgy rendelem, olcsóbb, kényelmesebb, gyorsabb...

2023. júl. 13. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeresdmagad.hu -nak is valami diszkrét neve volt, elsőre azt hittem a gyerek legója jött meg. :D
2023. júl. 13. 17:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!