Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szextárskeresőn beszélgetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szextárskeresőn beszélgetek egy pasival. Az lenne a felállás hogy a feleségét kikötözi és nekem meg kéne.... Feljelenthet nemi erőszakért?

Figyelt kérdés

Kérdeztem hogy a neje tud-e róla és benne van-e?

Elméletileg igen.

Az lenne a felállás hogy kikötözi beköti a szemét addig én várok lent a kocsiban.

2023. júl. 13. 08:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Vigyázz! Nehogy csőbe húzzanak!
2023. júl. 13. 08:20
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán honnan tudod biztosra, hogy pasival beszélgetsz e? Neten bárki mondhat, írhat bármit sajnos. Vagy ha pasival is, lehet hogy valami pszichopata, aberrált stb. Vigyázni kell az ilyenekkel.
2023. júl. 13. 08:24
 3/27 A kérdező kommentje:
Hasonlóban voltam már de ott a férjjel együtt kötöztük ki a csajt és ott sem ilyen dologgal inditottunk sokadik randin volt ez.
2023. júl. 13. 08:28
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd ez olyan hogy odamesz. Ha a csaj ki van kötözve, de tud beszélni, és nem rsngatozva ki akar szabadulni mert kényszerítette a fickó hanem engedi akkor...

Ha alszik vagy javult vagy ronggyal betomte a száját és nem tud magáról akkor hagyd ott. Akkor necces

2023. júl. 13. 08:39
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Sok a kamus vigyázz!
2023. júl. 13. 09:04
 6/27 anonim ***** válasza:
71%

ilyen esetekre szerződést kötök ;)

az állandó szubommal is mindig kötöttem szerződést.

45/F/dom

2023. júl. 13. 09:19
 7/27 A kérdező kommentje:
De ez alkalmi vagyis most lenne ah első eset
2023. júl. 13. 09:22
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
és arra nem tudsz szerződést kötni? írj, segítek!
2023. júl. 13. 09:35
 9/27 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nőként van ilyen vágyam, én szeretném, ha kikötözve, bekötött szemmel lennék és úgy dugna egy (vagy akár több) random pasi, akiket a párom kiválaszt nekem. Mondjuk ezek szerint nem olyan könnyű megvalósítani... Lehet, swingerbe kéne mennünk ezért. :)
2023. júl. 13. 10:16
 10/27 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok nőnek tetszik az ilyen csak megint más ha meg van beszélve...
2023. júl. 13. 10:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!