Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők volt aki terhes volt, és közben szeretkezett vagy együtt volt mással is?
Úgy értem hogy van férj nő terhes, de közben mással is...
Kivel szerető?
Barátnő?
A gyerek a férjè vagy az is másé?

Én szívesen megdugattam volna a feleségem mással is a korai szakaszban. De sajnos még velem sem szabadott szexelnie.
36F

volt.
Nem tudom kié a gyerek, nem is érdekel, az az apja aki neveli...

A Kedvesemnek nem csak felesége, de szolganője is vagyok.
Külföldön élünk nyugaton, állandó látogatói vagyunk egy nagy bdsm-klubnak, többször volt olyan, hogy egy eseményen "elárverezte a testem" egy alkalomra, ilyenkor már az árverés során kikötöznek meztelenül egy oszlophoz, és licitálnak rám, a legtöbbet adó pedig a leengedett függöny mögött két órán át azt tehet velem, amit akar. Ő élvezi, hogy így is megalázhat, én meg, hogy ennyire tárgyiasítva és kihasználva vagyok. Elég dekoratív nőnek tartom magam, így viszonylag szép összegek is szoktak bejönni.
A terhességem alatt két ilyen is volt, az elsőnél még nem látszott, a második viszont már igencsak a végén, 7-8 hónap körül volt, jó nagy pocakkal, elég nagy is volt az érdeklődés rám :D
28n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!