Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor ez szerelem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez szerelem vagy csak nemi vágy ami mellesleg másal is pótolható?

Figyelt kérdés

24 éves férfi létemre finoman is szólva átéltem pár kalandot, voltam széppel és kevésbé széppel is.Voltam fizetősnél,sőt volt idő mikor valahogy belém is szeretett a fizetős és kajakra haza is vittem őt asszem a 3.vagy talán 4.randi után.(2hónapot laktam vele)

De az az igazság, hogy volt egy lány akit nem tudok hova tenni a mai napig sem, engem ez borzasztóan zavar!

Röviden és lényegre törően,az emlitett személyel is együtt laktam 5-6hónapot.Egy nagyon erős vágy volt részéről felém na de a dolognak a lényege,hogy én élveztem,próbáltam legalább is élvezni a dolog lényegét, így hát sodrodtam az árral.

Ez véget ért egy idő után és külön mentünk,ő talált komoly kapcsolatot igy el költözött a városból.Oda volt 5évig és haza jött vissza a városba a most 3éves fiával.

2hónapja kb,hogy beszélünk és ez idő alatt találkoztunk is jó párszor de csak 1alkalommal feküdtünk le. Annyira formás szép és annyira szó szerint különleges a teste,hogy teljesen odavissza bolondulok érte!Szó szerint nem izleletem még annyira finom egyedien különleges izű puncit mint ami neki van.Az az igazi tocsogós,alapjáraton nedved puha feszes és spricolós nő,soha nem voltt még dolgom hasonlóval!És valahogy annyira gyönyörű a nemiszerve hogy szó szerint egyedi.A gáz az az, hogy nem mint férfi már nem érdeklem egyáltalán őt!Ha nem irok nem ir,ha nem keresem ő sem keres engem!Nincs köztünk kommunikáció sem.

Teljesen halott az ügy sajnos,persze ezt felfogtam már de nem birom őt kiverni a fejemből.

Totál elvesztem a fejem ha látom őt.

Most ez akkor szerelem lehet?

2023. júl. 12. 23:11
A kérdező szavazást indított:
Más jobban bepótolná azt amit ő adna
ez szerelem ezért kivánod ennyire őt
Szerezz be egy új lányt akivel még nemvolt kapcsolat és ő jobb lessz
2 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem szerelem, mivel csak a testéért vagy oda, nem magáért a személyért.
2023. júl. 13. 00:46
 2/3 anonim ***** válasza:
É ha azt írnánk hogy szerelem, akkor mi van?
2023. júl. 13. 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Addig, ameddig csak a puncijáról áradozol, csak nemi vágyról beszélünk. Ézt esetleg ő is érzékeli, és mivel neki már gyermeke is van, őrá ís gondol, amikor úgy dönt, nem akar szexbaba lenni. Az, hogy ez a kérdés így megfogalmazódott benned, őt igazolja. Éretlen és önző ember lehetsz.
2023. júl. 13. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!