Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez szerelem vagy csak nemi vágy ami mellesleg másal is pótolható?
24 éves férfi létemre finoman is szólva átéltem pár kalandot, voltam széppel és kevésbé széppel is.Voltam fizetősnél,sőt volt idő mikor valahogy belém is szeretett a fizetős és kajakra haza is vittem őt asszem a 3.vagy talán 4.randi után.(2hónapot laktam vele)
De az az igazság, hogy volt egy lány akit nem tudok hova tenni a mai napig sem, engem ez borzasztóan zavar!
Röviden és lényegre törően,az emlitett személyel is együtt laktam 5-6hónapot.Egy nagyon erős vágy volt részéről felém na de a dolognak a lényege,hogy én élveztem,próbáltam legalább is élvezni a dolog lényegét, így hát sodrodtam az árral.
Ez véget ért egy idő után és külön mentünk,ő talált komoly kapcsolatot igy el költözött a városból.Oda volt 5évig és haza jött vissza a városba a most 3éves fiával.
2hónapja kb,hogy beszélünk és ez idő alatt találkoztunk is jó párszor de csak 1alkalommal feküdtünk le. Annyira formás szép és annyira szó szerint különleges a teste,hogy teljesen odavissza bolondulok érte!Szó szerint nem izleletem még annyira finom egyedien különleges izű puncit mint ami neki van.Az az igazi tocsogós,alapjáraton nedved puha feszes és spricolós nő,soha nem voltt még dolgom hasonlóval!És valahogy annyira gyönyörű a nemiszerve hogy szó szerint egyedi.A gáz az az, hogy nem mint férfi már nem érdeklem egyáltalán őt!Ha nem irok nem ir,ha nem keresem ő sem keres engem!Nincs köztünk kommunikáció sem.
Teljesen halott az ügy sajnos,persze ezt felfogtam már de nem birom őt kiverni a fejemből.
Totál elvesztem a fejem ha látom őt.
Most ez akkor szerelem lehet?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!