Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérhetem a csinos kolléganőmet hogy mutassa meg a cicijét?

Egy kérdést megér, de nagyon normálisan közelíts és ha lehet, inkább egy hosszú nevetős beszélgetés vége fele tereld erre a témát és meglátod.
Egy kérdés még nem zaklatás és nem is kényszerítés, szó sincs zaklatásról. Ettől még felpofozhat vagy jelentheti a főnöknek.
Szóval tényleg okosan csináld.

Persze jól mondod.
Én csak azt mondom, hogy egyébként nem lehetetlen és ha valóban így öltözködik, akkor nem az a szende típusú, aki vérig lehet sértve, ha ezt megkérdezik tőle. Mint írtam, benne van a következmény így is úgy is, de ha normálisan közeledik és meggondolja mit hogyan mondjon, látok benne fantáziát, hogy sikerüljön. Nem szabad bunkónak lenni. Lehetőleg munka után tudnám ezt elképzelni, hogy elhívja egy italra egy pénteki nap és kettesben lehet beszélgetni majd felhozni. Az irodában lenne szem- és fültanú is akár, szóval jobb ezt nem ott intézni.
Kérdező, szívesen megtekinteném ezt a bizonyos kolléganőt egy fotóról, hogy mégis hogyan lehet őt elképzelni. :)

Főiskola alatt egy betanított munkát végző csoportnak voltam a vezetője (ezen a szinten inkább felügyelője) esti műszakokban.
Volt egy kislány gyönyörű alakkal, aki már az első este kinézett magának. Hidd el, nem kellett túl sok műszakot vállalnom ahhoz, hogy az íróasztalomra könyökölve egyértelműsítse 30 centire a szememtől, hogy nem véletlen van kigombolva a felsője.
Ha csak melletted dolgozik dekoltázsban, akkor szimplán szeret kihívóan öltözni, vagy valaki más a célpont.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!