Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autoszexuális emberek, benne vagytok az LMBTQIA közösségben?
Figyelt kérdés
Érdekel titeket, mi van a többi szexuális kisebbséggel? Sajátotoknak érzitek az A betűt a betűszóban?2023. júl. 12. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Nem tudom eldönteni.
5 szavazat
1/7 anonim 

válasza:

Efféle démonizmusnak nincs helye a magyar társadalomban - vannak jó gyógykezelések a hajlamra.
2/7 anonim 

válasza:

Én megpróbáltam szexelni az autómmal. Hülye ötlet volt, megsérültem.
3/7 anonim 

válasza:

El-Em-BÉ-Té-Kukija??? Mi ez? Kukim nekem is van, a többit nem értem. Autóban talán szerettem volna szexelni, csak soha nem jött össze.
4/7 anonim 

válasza:

Ez a szexualitással foglalkozó lap egyelőre csonk (erősen hiányos). Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle!
5/7 anonim 

válasza:

Még van pár betű az abc-ben amit hozzá lehet csatolni 😂
A z-betűre már valami gendercsoda, vagy parafília ötlet? 😂
6/7 anonim 

válasza:

5.
A Z szerintem legyen az orosz szexualitás. Mikor valaki csak és kizárólag orosz pasikra/nőkre indul be.
Nem tudom létezik e ilyen de hé, miért ne.
7/7 anonim 

válasza:

#6 ah sima fétist nem ér ráhúzni mert ahhoz a 800 karakteres kínai abc kevés lenne 😄 Valami gendernek kell lennie, vagy teljesen deviáns szexuális magatartásnak. Az orosz csajok viszont csinosak, szóval túl normális lenne ha valaki azokra gerjed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!