Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen érzés, amikor a menstruációnál befolyik egy adag vér? Hogyan reagáltok?
Figyelt kérdés
Pl. ültök, álltok, sétáltok, és egyszer csak érzitek, hogy na most befolyt épp egy adag. Hogyan reagáljátok le? Mire gondoltok ilyenkor? Illetve mit csináltok utána? Mentek mosdóba, vagy nem foglalkoztok vele?2023. júl. 12. 16:12
2/6 anonim 

válasza:

Jaja a vér lefele folyik nem "be", nem érzed ha átázik, mert amúgy is folyamatosan érkezik oda az utánpótlás. Időnként elmész a mosdóba kicserélni a betétet az erősebb napokon ennyi.
3/6 anonim 

válasza:

Tampont használok, így nem szoktam érezni. Mikor még betétet használtam, akkor nagyon utáltam, mert mindig attól féltem, hogy átázok (ez rendszeresen elő is fordult, azért váltottam tamponra és 10 éve elégedett is vagyok vele).
4/6 anonim 

válasza:

Kelyhet használok. Így sem érezni, tamponnal sem. Erősebb napokon wc használatkor cserélem. Ennyi. Nem mondhatnám, hogy sokat gondolok rá nap közben. Sőt! Ezt a sok eszközt pont azért fejlesztették ki, találták fel, hogy minél észrevétlenebbül (van ilyen szó? 😀) kihúzhassuk ezeket a napokat. Ki a bánat akarna foglalkozni vele többet a szükséges minimumnál?
5/6 anonim 

válasza:

Én betétet használok, de nincs vele semmi extra, felfogja a vért. Amúgy ritkán érzem, mert lassan szivárog, max. pisiléskor jön ki több.
6/6 anonim 

válasza:

Neha azert el kell gondolkodnom azon, hogy most ver jott vagy bepisiltem
Elejen para volt
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!