Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés volt?
Hónapokkal ezelőtt ismerkedtem egy sráccal akivel jól kijöttünk de elkezdett nem vissza írni majd olyan dolgokat írni amivel én nem értettem egyet és hát mondtam ha nem jövünk ki egymással akkor ezt ne eröltessük.
Ekkor nagyon megbántott dagadtnak, undorítónak, gusztustalannak hívott és azt írta örülhettem volna, hogy ő hozzám nyúlt volna mert senkinek sem kellenék majd letíltott.
Pár napja rám írt, hogy "Mizu veled, szépségem" én pedig fogtam és letíltottam.
Azóta 3x már írt másik profilon de azt is tíltom.
Jól teszem, hogy meg sem hallgatom?
Tudom van rajtam egy kis plusz egyébként de ezzel nagyon megbántott mert én soha nem mondtam neki ilyeneket.
Egyszerűen nem is értem most minek írt rám.
Biztos a sor végére ért ahol engem talált meg, "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon.
25N

1
Neked ebből ,hogy jött le az, hogy ki lennék éhezve? 🤦🏻♀️

Köszönöm a semmitmondó válaszokat.
Mindegy legyen szép napotok.

"Ekkor nagyon megbántott dagadtnak, undorítónak, gusztustalannak hívott és azt írta örülhettem volna, hogy ő hozzám nyúlt volna mert senkinek sem kellenék majd letiltott."
Ezek alapján még csak annyit sem ér meg, hogy csúnyán kioszd, hanem szimplán jól teszed, ha tiltod. Ő nem becsül téged sokra/semmire.
Egyébként szerintem a pasi lehet kiéhezve aki írogat, mert valószínűleg, most épp nincs neki más azért írogat.

Szia, 25 éves vagy.
Teljesen egyértelmű, hogy olyan barom h mindenki ott hagyta.
Aki így beszél egy nővel nem érdemel semmit, essen most pofára, változzon meg hátha a jövőbe nem bánt több lányt.
Az ilyen még gyerekes.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!