Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik terhesek vagy voltak azok, a 34..35.hetben mennyire lehetett szexelni? Volt tabu?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 12:59
1/9 anonim 

válasza:

Ha az orvos nem tiltja, akkor végig lehet szexelni, ahogy jól esik. Nyilván ahogy egyre nagyobb lesz a has, úgy egyre nehezebb lesz több pozíció is. Ami előtte nem volt tabu, annak terhesség alatt sem kell annak lennie.
2/9 A kérdező kommentje:
Állítólag anál az nem ajánlott. Meg punciba is van ami nem jó póz
2023. júl. 12. 13:42
3/9 anonim 

válasza:

Mi nem szoktunk análozni, szóval azt nem tudom. Olyan pózt válasszatok, ami kényelmes, értelemszerűen. Nem ilyenkor kell akrobatáskodni.
4/9 A kérdező kommentje:
Te mit szeretsz
2023. júl. 12. 13:47
5/9 anonim 

válasza:

Mi utolsó napig csináltuk. Volt anál is, de nekem szerencsére nem volt aranyerem. Gondolom emiatt nem javasolják. Póz sem volt tabu semmi, max nem tudtuk már kivitelezni, mert akkora hasam volt.
6/9 A kérdező kommentje:
5s vékony vagy husibb a testalkatú
2023. júl. 12. 17:59
7/9 anonim 

válasza:

Amúgy vékony. De 16 kg-ot "híztam". Bazi nagy hasam volt 😀
Az 5ös.
8/9 A kérdező kommentje:
Van amit tilos?
Mert az ismerős 35.hetes terhes nő azt mondja mindent lehet szexben
2023. júl. 13. 06:30
9/9 anonim 

válasza:

Szerintem józan paraszti ésszel belátható, hogy mi jöhet, és mi nem. A bdsm-nek nyilván nem most van itt az ideje. Meg a popsiból p.nciba se tesz jót. Semmit ne csináljatok, ami nem esik jól. Hason nem fekszik, ha fáj, máshogy kell folytatni. De amúgy, ha az orvos mást nem mond, akkor mindent lehet, ami jól esik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!