Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mutassam ki, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki, hogy nem vagyok naív, és nem csak a célja vagyok amit elérhet?

Figyelt kérdés

Megpróbálom nagyvonalakban elmondani hogy miről van szó. Van egy férfi, akivel találkozgatok egy ideje, de nem ismerkedés szempontjából, csak van egy esemély ahol heti egy két alkalommal összefutunk. Eleinte nem gondoltam hogy bármi is lehetne köztünk, csak ilyen kis csipkelődések, flörtölgetések voltak, az is inkább a részéről. Aztán idővel kezdtem érezni egy kis vonzalmat az irányába, majd kiderült, hogy nem egyoldalú, amit nyilván már sejtettem de biztosra nem mondtam. Elkezdtünk többet beszélni, a találkozásokkor pedig már történt egy két dolog, először csak csók, később már kicsit szenvedélyesebb, de még nem jutottunk el pettingig sem. Nem akartam rögtön megadni magam, annak ellenére hogy tudom, hogy többről valószínűleg nem lesz szó, mivel nem is ismerjük egymást, meg is beszéltük hogy itt ezen kívűl másról nem nagyon beszélhetünk kettőnk közt, de hogy neki nem az a lényeg hogy most akkor dugjunk egyet, és ha engem ez rosszul érintene, "feláldozza magát" és inkább véget vet ennek annak ellenére hogy akarja, mivel nem ismer és nem tudja bennem ez milyen hatást váltana ki. Na most visszatérve arra hogy neki nem arról szól hogy dugjunk, akkor mi másról? Azért naív nem vagyok, éltem már meg eleget ahhoz hogy tudjam miről szól ez az egész, nyilván meg akar fektetni.

És lehet nem értitek hogyha egyszer én is vágyom rá, akkor most mi a gondom ezzel, csak szexelünk egyet aztán jolvan. De nem akarom magam egy célnak érezni, akit jól megdughatnak, nem akarom hogy elégedettséggel töltse el, mintha ő szerzett volna magának mégegy trófeát. És ezért sem mertem még elengedni magam úgy vele. Félek hogy az önbecsülésem odavész. Egy nő hiába akarja csak a szexet, ha a férfi is csak azt akarja, nyílván nem a nő lesz aki "elérte a célját hogy megfektessen valakit" hanem a férfi.

Mit javasoltok? Hogyan tudnám éreztetni vele, hogy nem dughat csak úgy kedvére velem, és nem csak a célja vagyok, amit elérhet?

2023. júl. 12. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vele kell éreztetned, hanem a te fejedben helyretenni. Fordítsd meg a képletet! TE vágysz rá, TE akarod megkapni őt és dugni vele, NEKED ez a célod most (hagyjuk ezt, hogy mi lehetne vagy nem lehetne utána). Így próbálj meg erre az egészre tekinteni. 2 felnőtt ember kívánja egymást, szexelnek, aztán ennyi (vagy nem, de ez majd később kiderül). Hogy az ő fejében ez hogy csapódik le, az nem a te dolgod, nem is tudsz rá hatni.
2023. júl. 12. 10:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Amikor vele vagyok, általában nem is érdekelnek ezek a dolgok, két találkozás közt jár az agyam folyamaotsan ezeken, és akkor kezdek el túlgondolni mindent. Ezért csak attól félek, utólag nehogy ezen kattogjak.
2023. júl. 12. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha kattogós vagy, akkor kattogni fogsz utána, tapasztalatból tudom. :D Ez egy jó vízválasztó, hogy akarod-e ANNYIRA a pasit, hogy még a szex utáni rágódással is akarod vele a szexet vagy sem. :)
2023. júl. 12. 10:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!