Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiakba tudok szerelmes lenni, de a női test látványa sokkal jobban vonz, akkor biszexuális vagy leszbikus vagyok?
Nőbe nem hiszem, hogy tudnék szerelmes lenni, de néha már ezt sem tudom eldönteni.
27N

En is hasonloan vagyok, de nem tudom elkepzelni hogy nővel szexeljek, vagy csókolózzak.
Közben meg csak szép meztelen lányokra tudok masztizni (ahol nincs a videóban ferfi).

Ha szerelemes tudsz lenni férfiba, de nőbe nem, akkor heteroromantikus vagy. Ha szexuális vágyat mindkét nem iránt érzel, akkor biszex, ha csak a nők irányába, akkor leszbikus.
Ha nem jön át, utána lehet olvasni, hogy a romatikus és a szexuális vonzalom, mennyire jár kéz a kézben és stb.

Nézd én pl a női nemet jobbnak tartom és mivel nagyon vallasosan neveltek vannak olyan gondolataim hogyha csak egyszer szexelnek férfivel akkor egy büdös kva lennék
Férfi részről jobbnak tartom a szexet mert ok kapjak meg a not
Néha előfordul hogy arra gondolok hogy milyen lenne egy szép nővel de amikor elmúlik ez a kilengés akkor úgy érzem hogy soha nem akarom együtt lenni nővel, nem kívánom annak ellenére hogy a gyönyörű nőket es női testet imádom nézegetni
Szerelmes lenni nőbe az tuti nem tudnék lenni es pl csokolozni sem szeretnek
De pl ha egy szép lány egyszer azt mondana hogy ki akar elégíteni orálisan, hát azt lehet hogy hagynám de csak azért hogy én élvezzem, nem azért hogy együtt legyek azzal a lánnyal…
Erre mit mondanak a szexuális szakértők?
Ja es azt meg hozzáteszem hogyha egy férfi nincs Henry cavill szintjén, akkor okadok tőlük….

Ezt úgy hívják heteroromantikus biszex. Azaz szexuálisan mindkét nem izgatja, de érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel tud elképzelni, megélni. A biszex nők többsége egyébként ilyen.
Leszbikus akkor lennél ha érzelmileg is és testileg is (nem vagy/vagy) csakis a nők érdekelnének, a pasik meg semmilyen formában.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!