Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Természetre milyen aki prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetre milyen aki prosti vagy Onlyfanson volt ?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy milyen a jelleme a természeti ? Ők mások mint természetre mint a rendes emberek ?
2023. júl. 11. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Milyenek a rendes emberek? Minden ember más. Minden szexmunkás is más. Én szexeltem pénzért, de nem gondolnám ettől fura embernek magam :D A környezetem kedves, aranyos, értelmes nőnek tart. Mesterdiplomám is van. Csak úgy hozta az élet, hogy anyagilag messze azt érte meg csinálni, szemben pl. egy másodállással. A rendszerben van a hiba.
2023. júl. 11. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
4 lányt ismertem akik a testükből éltek ilyen-olyan formában. Egy közös volt bennük. Hihetetlen belevaló, életvidám csajok voltak.
2023. júl. 11. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Àltalában lazák ,jófejek és nehéz sorsúak..
2023. júl. 11. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
"Ők mások mint természetre mint a rendes emberek ?" Szerinted ök nem rendes emberek? Fejtsd már ki a nézetedet! Meg milyenek a rendes emberek szerinted?
2023. júl. 11. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Én is. Csináltam Onlyfanst de ettől függetlenül “normális embernek” tartom magamat. Vannak terveim , céljaim, nem iszom , nem drogozok és nem vagyok nehéz sorsú.
2023. júl. 11. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Természetre: egy tuti, nem bigott erkölcscsősz aki bele akar pofázni mások életébe. A "normális" emberekről annyit, hogy nagyon sokszor egy k.rva sokkal megbízhatóbb egy üzletben mint egy valláskárosult.
2023. júl. 11. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:

#1 #5

Csináljátok még ? Ha nem miért hagytátok abba ?

2023. júl. 11. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#1: A válaszod alapján tényleg jófejnek tűnsz. :D Remélem, a vendégeid is úgy bántak veled. :)
2023. júl. 11. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Már nem csinálom. Nincsen rá szükségem

2023. júl. 11. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 aha szerencsére nem volt egyikkel sem gond, sőt mindig jobban figyeltek arra hogy nekem jó legyen, mint maguknak. Igaz nem is voltam olcsó kategória, inkább értelmiségiekkel volt dolgom.
2023. júl. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!