Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetre milyen aki prosti vagy Onlyfanson volt ?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy milyen a jelleme a természeti ? Ők mások mint természetre mint a rendes emberek ?2023. júl. 11. 09:45
1/10 anonim 

válasza:

Milyenek a rendes emberek? Minden ember más. Minden szexmunkás is más. Én szexeltem pénzért, de nem gondolnám ettől fura embernek magam :D A környezetem kedves, aranyos, értelmes nőnek tart. Mesterdiplomám is van. Csak úgy hozta az élet, hogy anyagilag messze azt érte meg csinálni, szemben pl. egy másodállással. A rendszerben van a hiba.
2/10 anonim 

válasza:

4 lányt ismertem akik a testükből éltek ilyen-olyan formában. Egy közös volt bennük. Hihetetlen belevaló, életvidám csajok voltak.
3/10 anonim 

válasza:

Àltalában lazák ,jófejek és nehéz sorsúak..
4/10 anonim 

válasza:

"Ők mások mint természetre mint a rendes emberek ?" Szerinted ök nem rendes emberek? Fejtsd már ki a nézetedet! Meg milyenek a rendes emberek szerinted?
5/10 anonim 

válasza:

Én is. Csináltam Onlyfanst de ettől függetlenül “normális embernek” tartom magamat. Vannak terveim , céljaim, nem iszom , nem drogozok és nem vagyok nehéz sorsú.
6/10 anonim 

válasza:

Természetre: egy tuti, nem bigott erkölcscsősz aki bele akar pofázni mások életébe. A "normális" emberekről annyit, hogy nagyon sokszor egy k.rva sokkal megbízhatóbb egy üzletben mint egy valláskárosult.
7/10 anonim 

válasza:

#1 #5
Csináljátok még ? Ha nem miért hagytátok abba ?
8/10 anonim 

válasza:

#1: A válaszod alapján tényleg jófejnek tűnsz. :D Remélem, a vendégeid is úgy bántak veled. :)
9/10 anonim 

válasza:

Már nem csinálom. Nincsen rá szükségem
10/10 anonim 

válasza:

#8 aha szerencsére nem volt egyikkel sem gond, sőt mindig jobban figyeltek arra hogy nekem jó legyen, mint maguknak. Igaz nem is voltam olcsó kategória, inkább értelmiségiekkel volt dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!