Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért akartok támogatni egy nőt?
Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy felajánlást, ahol a férfi támogatni akar engem szolgáltatásokért cserébe ( fétisek kielégítese vagy szex).
Miért jó ez ha fizettek érte? Nem találtok ingyen szexet? Vagy mi hat ilyenkor a férfiak fejeben ?
21/l
2023. júl. 10. 21:00
11/23 anonim 

válasza:

Én sosem fizettem, és nem is fogok. Nem dugok minden nap, de a szép szamú fétisemet is megélem majd valahogy.
12/23 anonim 

válasza:

Amiért k.rvákhoz is járnak
a) ingyen nem, vagy nem olyan szintű nőt talál (szexre vagy az adott fétise megélésére);
b) félrekúrni akar és a k.rva nem lesz szerelmes, nem akaszkodik a nyakára, nincs belőle komplikáció;
c) nagyon-nagyon-nagyon ritka fétis a findom.
13/23 mikeXxX 

válasza:

Fèrfiak ? Ne nevettess 😆! Sèrtő rám nèzve is! Nyomorult szerencsètlenek akik csak pènz fejèben tudnak csajozni 🤦! 43f
14/23 anonim 

válasza:

De szeretem az ilyen gyakoris alfahímeket, akik 43 évesen reggel 7-kor itt bizonygatják, hogy mekkora férfiak!
És teszik mindezt úgy, hogy mikeXxX-nek hívják magukat, és mindet mondat végére tesznek egy emojit mint egy 16 éves tinilány.
15/23 anonim 

válasza:

Jaja aki igazi "alfa" annak nincs szüksége arra, hogy egy anonim oldalon fényezze magát.
16/23 anonim 

válasza:

Ó, semmi gond, akkor nekem ingyen is megendeged, hogy kiéljem veled a fétiseimet, ennek csak külön örülök!
17/23 mikeXxX 

válasza:

14# Egy szóval nem mondtam hogy alfahím vagyok ! De ki ne találd már hogy normális dolog ez a sugardaddy baromság ? Ha sok pènze van valakinek akkor van ideje is elèg hogy fejlessze magát akár alkatilag akár intelligencia szinten ha pedig azzal jön valaki hogy ronda akkor inkább költenèk a helyèben plasztikára ja de igazad van egyszerűbb nyomultnak lenni ès csak fizetni valamièrt ès figyelj mit rakok a vègère 🤣🤣🤣!
18/23 anonim 

válasza:

#17 pedig normális, mert van kereslet meg van kínálat és a kettő között megkötik az üzletet. Az egyik szexet, társaságot kap, a másik meg pénzt.
19/23 anonim 

válasza:

Szerintem tudod te nagyon jól, hogy miért! Sőt, a kérdést is azért írtad ki, hátha lesz jelentkező!
20/23 anonim 

válasza:

Hát márpedig hamarabb fog szerintem valaki csajt felcsípni a Spar hűtőpultja előtt mint a GyK-n 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!