Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mostohahúgom "ram dörgölőzött", de akkor nem tettem semmit, így fél év utána lenne szerintetek esélyem?
Figyelt kérdés
Télen elég sokat voltunk otthon 2-en és nagyon összemelegedtünk. Ahogy mondtam fent is, feküdtem az ágyon ő meg rajtam és oda dörgölte rám azt...
Akkor egyből nem tettem semmit mert pont jöttek volna már mások is haza, azóta eltávolodtunk kicsit egymástól. Hogy közelítsek felé?
A kérdés semmilyen szabályt nem sért, van ilyen kérdés már az oldalon, direkt figyeltem mindenre.
2023. júl. 10. 14:23
1/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, abból is látszik hogy nem azt írtam ki hogy megvolt már háromszor is...
Szarul érzem magam hogy nem tettem semmit.
2023. júl. 10. 14:24
2/7 anonim 

válasza:

Próbálkozhatsz! A siker kétesélyes!
Nem biztos, hogy most is be lesz indulva rád! Főleg ha esetleg azóta bepasizott!
5/7 anonim 

válasza:

Az ilyen pillanat el szokott múlni. Akkor kell kihasználni, amikor épp ott vagy. Szerintem ez késő bánat lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
5 valami ötleted van mit tegyek?
2023. júl. 13. 10:51
7/7 A kérdező kommentje:
4 fiatalok, de már használhatom ezt az oldalt, sőt ezt a kategóriát is
2023. júl. 13. 10:52
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!