Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy ha hetero pasiként kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lenne egy másik, átlagnál nagyobb méretű srácot szájjal kielégíteni? F/32

Ne foglalkozz senkivel. Amit meg szeretnél élni, azt éld meg, próbáld ki.
Hogy milyen kategóriába tesz más, milyen bélyeget akar rád sütni, az ne érdekeljen.
Csak Te számítol és a vágyaid. Tehát nem gáz!

A sok látens meleg "kíváncsi" meg hogy lepontozta a 4-es választ. :D
Olyan jellemző :D

Én eddig csak olyan szempontból voltam érintett, hogy a péniszt szolgáltattam hasonlóan kíváncsi srácoknak a kísérletezéshez. :D
Igen, ez szokott lenni az egyik motiváció, amit a 8-as válaszoló ír, azaz megismerni azt, hogy az ellenkező nem képviselői mit érezhetnek szex vagy szopás közben.
A másik, ettől független érv főleg kis pénisszel rendelkező srácok esetén szokott jelentkezni. Ők egyszerűen csak arra kíváncsiak, milyen érzés lehet egy rendes, nagy méretű farok. Ők nem is akarnak általában többet, csak azt akarják kipróbálni, milyen kézbe venni, hogyan kell verni, mennyivel másképp kell fogni, mint ahogy a sajátjukat szokták. De előfordult már itt is, hogy az illető nem állt meg a kézzel verésnél, és végül be is kapta rendesen. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!