Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akiknek a partnere többszörös személyiséggel bír, a több személyiség más-más viselkedésű a szexben is?
Elkezdtem olvasgatni a többszörös személyiségekről. És el tudom azt képzelni, hogy szex közben átvált az egyik személyiség a másikba. Mintha két (vagy több) emberrel szexelne az ember egyszerre. Ez tényleg igy van?
Kérek mindenkit, hogy ne gúnyolódjunk. Nem tréfából írtam ki ezt a kérdést. Tényleg érdekelnek a többszörös személyiségek. Én nem is tekintem őket egy embernek, én tisztelem mind az összes személyt, aki egy testbe van zárva…
Tehát tényleg kérem azokat, akik válaszolni akarnak azok tisztelettel tegyék azt!

Alapbol ez a hálivudi disszociativ elmezavaros dolog borzalmasan ritka.
Illetve az ilyen szemely szemelyisegvaltasa nagy stressz hatasara valt at es blackouttal jár.
Elkepzelhetetlennek tartom hogy ez pont szex idejeben lepjen fel
1 -es. De a szex ha úgy vesszük nagy stresszel is jár. Gonolj bele hányan szoronganak szex közben. Főleg a nők...
Ezért gondolom azt hogy az aki disszociatív, meg pláne lehet hogy szex közben átvált...
Már ha egyáltalán eljut a szexig... Mert ebben az Országban... lenézik azt aki egy kicsit is más..

Disszociatív személyiségzavarnál a rendszerben szokott lenni egy külön alter, aki a szeretkezést "kezeli", már ha olyan rendszerről beszélünk amelyik képes intim helyzetbe kerülni másokkal.
A rendszerek nagyobbik részének vannak szexuális eredetű traumáik is, ennél fogva nem nagyon fognak intim viszonyba bonyolódni másokkal, különösen akkor nem ha a rendszerben vannak gyermek alterek is. Nagyobb esély van arra hogy a Védelmező alter elküldjön a fenébe, egy udvarias de határozott módon.
Elméletileg igen, minden alterrel másmilyen a szex, viszont azt nem felejtheted el hogy ha párkapcsolatban vagy egy rendszerrel akkor csak egyetlen egy emberrel vagy együtt még így is, a többiekkel nem. Tehát csak azzal az egy személlyel fogsz szexelni és járni is, a többiekkel nem. Ha összebarátkozol a többiekkel az király, de intim kapcsolatot nem nagyon fogsz velük kialakítani. Ha tegyük fel intim helyzetben vagytok, és észlelsz egy váltást akkor nem fogod folytatni hanem szimplán leállsz vele.
Egyébként a disszociatív személyiségzavar is tekinthető egyfajta sprektumnak, mert vannak azért mélységei. Nem minden esetben jár a váltás emlékezetkieséssel, és rendszerenként/alterenként eltérő hogy melyek azok az ingerek amelyekre negatívan vagy pozitívan reagálnak. Nagyjából bármikor, bàrmilyen okból történhet váltás, ez személy és traumafüggő. Sajnos szex közben is.
De aranyszabály hogy ha váltás történik akkor az alterhez/szituációhoz igazítod a viselkedésedet, ez azzal is jár hogy nem fogod folytatni a szexet akkor ha váltás történt. Beszélgetés közben témátváltasz, teret adsz a másiknak, békén hagyod, vigyázol rá, igény szerint. Ez akkor is igaz ha egyszerre több alter van épp kint, ez is lehetséges. Lényegében egy személy helyett kettő, vagy több is lehet kint, "frontingolhat". Ha ilyen van akkor is érdemes az intim dolgokat akkor elkezdeni/folytatni ha csak ketten vagytok a pároddal.
Másik részről a rendszerek nagyobbik részében vannak gyermek alterek is, tehát a szex mindig egy érzékeny dolog szokott lenni.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!