Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen első, hüvelyi vibrátor való szűz lánynak?

Szűz lánynak nem kell vibrátor. Elég a kis ujjacskád. Ha meg nem elég, keress egy pasit. Én a legjobb haverommal dugok gimi tizedik óta, sokkal jobb egy farok mint bármilyen vibrátor! 👍
22L

Semmilyen. De komolyan
Ráadásul ha rászoksz a vibrátorra akkor utána pasival sosem fogsz tudni elmenni vagy csak nagyon nehrzen

" Én a legjobb haverommal dugok gimi tizedik óta"
Azt már nem havernak hívják, akivel ennyi ideje tolod

Szerintem a Satisfyer G-Spot Flex 5+ jó lehet, mert a legvastagabb átmérője csak 2,7 cm.
Első próbálkozáskor még ezt is soknak érezheted.

Még mindig komoly hiányosságok vannak a játékszer piacon.
A csiklóizgatásra való bullet vibrátorok elég kicsik ahhoz, hogy a szűz nőket se sértse fel, viszont az apró méretük komoly veszélyt is jelent, mert senki nem akarja, hogy a doktor bácsi operálja ki belőlük, ha túlságosan mélyre csúszna.
A legtöbb péniszt imitáló játék pedig valóban óriási kezdésnek.

Kezdésnek vegyél egy ilyen “twirling tip” cuccost, aminek kicsit ducibb a feje.
Ez biztosan befér. Óvatos mozdulatokkal rezgetheted a hüvely különböző részein, feltérképezheted, mi van odabent anélkül, hogy bármit felsértenél.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!