Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen első, hüvelyi vibrátor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen első, hüvelyi vibrátor való szűz lánynak?

Figyelt kérdés
Kinek mi vált be, ha van ilyen tapasztalat? Gondolom legyen minél kisebb.
2023. júl. 10. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Talán egy "lovense hyphy" de én nem értek hozzá csak tipp.
2023. júl. 10. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Szűz lánynak nem kell vibrátor. Elég a kis ujjacskád. Ha meg nem elég, keress egy pasit. Én a legjobb haverommal dugok gimi tizedik óta, sokkal jobb egy farok mint bármilyen vibrátor! 👍

22L

2023. júl. 10. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Komolyan egy targgyal akarod elvesziteni a szüzesseged? Mert ha azt bedugod, akkor a szűzhartyadnak annyi. De te tudod, csak nekem ez nőként is ertheterlen
2023. júl. 10. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

Semmilyen. De komolyan

Ráadásul ha rászoksz a vibrátorra akkor utána pasival sosem fogsz tudni elmenni vagy csak nagyon nehrzen

2023. júl. 10. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

" Én a legjobb haverommal dugok gimi tizedik óta"

Azt már nem havernak hívják, akivel ennyi ideje tolod

2023. júl. 10. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Satisfyer G-Spot Flex 5+ jó lehet, mert a legvastagabb átmérője csak 2,7 cm.

Első próbálkozáskor még ezt is soknak érezheted.

2023. júl. 13. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Még mindig komoly hiányosságok vannak a játékszer piacon.

A csiklóizgatásra való bullet vibrátorok elég kicsik ahhoz, hogy a szűz nőket se sértse fel, viszont az apró méretük komoly veszélyt is jelent, mert senki nem akarja, hogy a doktor bácsi operálja ki belőlük, ha túlságosan mélyre csúszna.

A legtöbb péniszt imitáló játék pedig valóban óriási kezdésnek.

2023. júl. 13. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Kezdésnek vegyél egy ilyen “twirling tip” cuccost, aminek kicsit ducibb a feje.

Ez biztosan befér. Óvatos mozdulatokkal rezgetheted a hüvely különböző részein, feltérképezheted, mi van odabent anélkül, hogy bármit felsértenél.

2023. júl. 25. 13:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!