Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj az alhasam szexuális együttlét utan, milyen bajom lehet tőle?
A páromnak (megmérte) 17 cm hosszú, azt nem tudom hány cm vastag, én olyan 3 cm vastagnak tippelem.
Szóval, kissé hosszú és vastag (vagy tévedek, ez még átlagosnak számít?).
Mikor először együtt voltunk, fájt az idő alatt is (mégis elmentem), utána főleg az alhasamnál, kissé elragadta hév, durvábban csinálta, tövig is nyomta.
Főleg egyes pózokban fáj, ha felemeli a lábam a nyakába, vagy ha kutya pózban csináljuk, vagy ha a hasamon fekszem és úgy hatol belém hátulról.
Utána mondtam neki, megígérte gyengédebb lesz.
Mikor másodszor voltunk együtt, lassabban csinálta, nem fájt, kellemes volt (erre nem emlékszem, lehet nem nyomta tövig), viszont mikor elmentem hirtelen kihúzta. Nem értettem miért, kérdeztem, mondta hogy azt hitte fájdalmat okoz.
Mondtam nem, csak orgazmusom volt.
Ettől kissé lelkiismeretfurdalásom lett, hogy miattam rosszul érzi magát és fél fájdalmat okoz.
Mikor harmadjára voltunk együtt, megint heves volt, és fájt utána lent alhasam.
Neki nem mondtam ne érezze rosszul magát, de kénytelen leszek szólni neki legközelebb.
Milyen bajaim lehetnek?
Lehet ettől komoly sérülésem?
Nem a mérete miatt jöttem össze vele, én nem tudhattam.
Voltam már kisebb méretűvel, nem volt ilyen, voltam már 19 cm hosszúságúval, volt olysn azután is fájt de talán nem ennyire.
Szóval, lehet tőle komoly bajom?
Kissé félek belső sérülésem.
Személyeskedéstől kíméljetek meg.
Hasznos válaszokat köszönöm.

Ha fáj akkor csak ovatosan. Nekem egyszer nagy méretű szex utan dőlt belőlem a vér, iszonyat megijedtem. Aztan kiderült méhszajseb, amit egy hpv okozott, amit egy exemtől kapthattam 2 éves kapcsolatban (másokkal gumiztam)...
Nem tudom a nagy meret önmagaban mennyire okozhat sérülést, de ha faj az semmmiképp se jó. Bírja ki heveskedes nélkül, elvileg hozzá lehet szokni, a 17 cm az nem extrém nagy, csak nagy.
Egyébként ez a legrosszabb, hosszú es vékony. Párom is eleinte tudott ilyennel fajdalmat okozni, pedig neki kicsit kisebb. De erről nem tehet, es pár alkalom után hozzá is szoktam.

Egy ideig nem leszek most vele, ha legközelebb együtt leszünk szólok neki megint, hogy gyengédebben és ne tövig.
Mikor első alkalom után szóltam neki, látszott rajta bántja dolog, hogy netán fájdalmat okozott nekem.
Tartottam tőle többet nem is bújik velem ágyba, vagy nem lesz felszabadult, lelkiismeretfurdalása van vagy lesz.
De az egészségem miatt muszáj lesz megmondanom, akár megbántom, akár nem.
Orvoshoz mindenképp elmegyek, remélem nincs semmi bajom.
A nemiszervem környékén nincs semmi, az alhasamnál éreztem/érzek tompa fájdalmat.
Vérezni nem véreztem utána.
2-es, vérzésen kívül milyen más tünetei voltak méhszájsebednek?
Sikerült meggyógyulnod belőle?

Más tünet nem volt. Ez elég eszrevetlen, csak az orvos látja.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!