Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért izgat ha aláznak a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ha aláznak a kis péniszem miatt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 9. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg múltbéli események, ez lehet a feldolgozás része. Velem is ez volt, bár én biszex vagyok.
2023. júl. 9. 21:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Én is biszex vagyok.

Milyen események?

2023. júl. 9. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Buliból vittem haza a csajt, mikor meglátta, nevetni kezdett. Meg hosszútávú kapcsolatban is volt, egyik haveromtól hallottam vissza hogy a barátnőm az ő barátnőjével megosztja hogy nekem kicsi és nem is tud kielégülni rendesen ahogy az exével.
2023. júl. 9. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

Jézusom!

Nekem egyszer volt pár hónapig egy kisfarku pasim

Azért dobtam mert kicsi volt neki.

Meg oralozni nehéz volt rajta.

Berakta aztán semmit nem éreztem...

Nagyon gáz volt

2023. júl. 9. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi az annyi?
2023. júl. 9. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valami gyerekkori trauma. Nem rormális, kezeltesd.
2023. júl. 9. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Azért szerencsére nem minden csajnak akkora a vaginája, mint egy kancának.
2023. júl. 10. 07:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy csak szereted, ha ezzel aláznak. Én is felizgulok ilyen videókra, pedig nekem nem kicsi annyira 😀
2023. júl. 13. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Engem mindenféle alázás izgat, a cerka 16 centis, ami minimum közepes, de simán kiröhöghetnek miatta. Egy domináns lány pl a baratnőjét hívta át, és együtt nevettek rajtam, mikor súroltam a padlót. Izgalmas volt.
2023. júl. 14. 00:21
 10/11 anonim válasza:

#3-asnak:

Szerintem az ilyet nem szabadna világgá kürtölni, ahogy leírtad a véleményed. Nekem is kicsi a farkam, de az én volt barátnőm is tuti röhögött rajta mikor nem voltam jelen. Én is beakasztottam neki, ezek szerint mivel úgy feküdt mint egy fadarab az ágyon akkor nem érzett semmit. Ez olyan mintha lánynak mondanám azt nagyon kicsi a melled és nem izgató mint a normál mellű lányoknál. Már beletörődtem, ezért nem keresek hosszútávra kapcsolatot sem. Leszek homár inkább passzív szerepben, azt már ott nem válogatok kis/nagy szerszám csúszik belém*. :)

*-al jelölt nem fedi a valóságot, csak példának hoztam fel, maradok a p*ncinál. :)

2023. júl. 17. 21:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!