Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rejthetném el a vibrátoraimat és a dobozaikat? Valami jó tipp?
A kérdés teljesen komoly, elég szorult helyzet.
Fiatal felnőttként a szüleimmel élek, akikkel… teljesen más nézeteket vallunk a szexualitás terén.
Nincs senkim, szűz vagyok még, és az egyedüllétből fakadó irigykedésen és szorongáson rengeteget segített, hogy beszereztem néhány játékszert.
Eddig 3 db van, de attól tartok, lesz még pár. 😅
A legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a szüleim a mai napig bejárkálnak a szobámba, amikor nem vagyok otthon, a szekrényemben kutatnak. Szóval, amióta megvannak, félve hagyom el a szobámat, mert ha lebuknék, olyan vérengzést kapnék, mint még soha. 😰
Buktam már le gyerekként anyám előtt 10 évesen, és ennek emléke még mindig mélyen él bennem.
A kis csiklóizgatókat egy nagy méretű tolltartóban tárolom, a harmadikat pedig egy olyan táskámban, amit még nem használtam utcára. Nem biztos, hogy ez a leghigiénikusabb hely, + csak egy cipzár választja el őket attól, hogy lebukjak.
Erősen gondolkozom, hogy veszek egy zárható széfet, viszont ezeknek sok fém részlete van. Ha túlmelegedne nyáron, nem tenne jót a játékoknak és egyben tűzveszélyes. Tekintve, hogy padlásszobám van.
A másik, hogy nem tudom, mit csináljak a dobozaikkal. Nem lenne szívem kidobni őket, mert… annyira jól néznek ki.
Szívem szerint egy nagy, zárható doboz lenne a jó megoldás, amiben minden szépen elfér, akár 10 új is, de azt azonnal kiszúrnák, bárhova kerülne.

Amit írtak , ha akarják ott úgyis megtalálják.
A dobozokat nyugodtan dobd ki, az csak szemét.
Szerintem meg felesleges olyan sokat venni, 2-3 pont azt tudja mint a többi 15.
VAlami lezárható széf kellene , bár gondolom azt se engednék.
Padlás nincs és azon olyan rész ahol nem járkálnak, nem kutatnak soha sem.???
#10: Sajnos nem egyszerű kommunikálni velük.
Öregedő, rigolyás boomerek, és gyakran az jelenti nekik az egyetlen szórakozást, hogy ellenőrizgetnek, mint valami agyament tinit, pedig soha nem éltem vissza a bizalmukkal.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!