Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megéri VIP tagságit váltani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri VIP tagságit váltani a törté-net-en telefonhívással? Mik a tapasztalatok és mi ennek a menete?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 08:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg. Amúgy a Tortenetek.hu ingyenes és oda is kerülnek fel ugyanazok a storyk, igaz csak később.

Meg egy érv a torte-net mellett hogy ott vannak rajzfilmek és képregények is.

Ja és régen az egész fennt volt valami torrent oldalon is.

2023. júl. 8. 09:52
 2/12 A kérdező kommentje:
És a telefonnal vásárolt 40 napos tagság 40 nap után automatikusan megszűnik?
2023. júl. 8. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen utána nem enged be
2023. júl. 8. 09:56
 4/12 érdeklődő35 ***** válasza:
Azért az összes nem kerül fel a tortenetre...
2023. júl. 8. 13:48
 5/12 anonim ***** válasza:
4es jogos mind nem..bocsi
2023. júl. 8. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nem támogatnám őket a helyedben tagság vásárlással. Már az indulásukkor is a Mellesleg erotikus részlegéről (abból lett a történetek.hu) lopták a szerzők engedélye nélkül a történeteket, és azóta is engedély nélkül lopkodnak a történetek.hu-ról, ha nincs elég beküldött anyaguk.
2023. aug. 22. 13:50
 7/12 A kérdező kommentje:

6

Na várj, tehát ellopják a tortenetek.hu-ról a teljesen ingyenesen hozzáférhető történetet, és felrakják a saját oldalukra fizetősként?

2023. aug. 22. 16:19
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: Igen, pontosan. Ha nincs elég feltöltött tartalom, amit biztosíthatnának a vip tagoknak, akkor szereznek máshonnan. A kezdetek balhéiról csak olvastam a régebbi mellesleges felhasználóktól, de aztán én is ugyanígy jártam a történetek.hu-ra feltöltött történeteimmel.
2023. aug. 22. 16:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Mármint csak erotikus történeteket lopnak? Mert a tortenetek.hu-n nemcsak azok vannak
2023. aug. 22. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:

#9: Persze, csak azt, ami az oldalukra kell.

Egyébként lehetne azt mondani, hogy átlag júzerek küldik be mások írásait, hogy cserébe ingyen vip tagsághoz jussanak, de ez sok esetben nem így van. Amikor láttam, hogy a történetek.hu-s felhasználónevemmel felkerült néhány írásom, akkor reklamáltam, szó nélkül megkaptam a hozzáférést a felhasználónevemhez, jelszót módosítottam, majd ezek után az én közreműködésem nélkül került még fel az írásaim közül az oldalra a felhasználónevemmel. Innentől egyértelmű volt, hogy mi is történik.

2023. aug. 23. 02:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!