Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a kamasz kori sikertelenségemre vezethető vissza, hogy vonzódom a fiatal fiúkhoz?
30 éves nő vagyok. Nem fogom szépíteni, kamasz koromban egy rakás szerencsétlenség voltam. Kuszán álltak a fogaim, emiatt gátlásos voltam, hiába volt jó alakom meg szép arcom, a kisugárzásom nem lehetett túl pozitív,nem volt sok önbizalmam.
Emiatt nem nagyon tudtam kapcsolatot kialakítani a korombeli fiúkkal, hiába vágytam a figyelmükre, egyszerűen nem tudtam velük kommunikálni. Magamtól nem szóltam hozzájuk, sose mosolyogtam, ne lássák a fogaimat, ezért elég rideg benyomást kelthettem. Bele voltam betegedve, hogy körülöttem mindenki megéli a tini szerelmet, én meg mindenből kimaradok.
Egyetemista koromban felrakattam a fogszabályzót, szépen helyre jöttem, úgy érzem, azóta végre önmagam lehetek. Most is van párkapcsolatom.
Viszont már kétszer is kerültem olyan helyzetbe, hogy megtetszett egy 16 év körüli fiú. Most pl. egy kolléganőm fia. Nagyon gáznak érzem. Nem az, hogy akarnék valamit tőle, csak szívesen beszélgetek vele, keresem a társaságát, meg tetszik, hogy próbál flörtölni... 😅 Lehet csak azért van, mert most úgy tudok kommunikálni egy helyes 16 éves fiúval, ahogyan kamasz koromban szerettem volna, csak sosem tudtam?

Lehet, a sikertelenség miatt megrekedtél abban a korban. Kiesett az a mondjuk 14 év, mint egy kómásnak.
Most ébredtél öndutatra.
A korod papiron 30, a lelked 16.
Ne agyalj rajta sokat. Legyél önmagad.N

Több mint valószínű, hogy erősen szerepet játszott benne (de valószínűleg még más tényezők is).
Nincs vele semmi baj, a kamaszfiúk nagyon is díjaznák ha úgymond "rájuk másznál". Jogszabály nem tiltja :)
Mindazonáltal... a kolléganőd fiával nem tenném, mert nem fogja a srác magában tartani, pletyizni fog róla, fűnek-fának dicsekedni vele. Inkább válassz idegen pasit akivel nincs közös ismerősötök.

Egyáltalán nem gond, ha tudod éld meg a dolgot a fiúval.
Ismerősöm munkahelyen volt olyan nő aki 34 volt és 18 20 eves srácokkal járt dugni, mikor mihez volt kedve.kozbe gyerekes anya.. Ez gáz sztem de így még neked azert más

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!