Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megcsal a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom?

Figyelt kérdés

Furcsa volt, hogy állandóan nyomkodja a telefonját és amikor leültem mellé, gyorsan kilép a messengerből. (fürdőszobába is magával viszi)Érdekes, pont akkor lett velem bunkó, mindenbe belekötött, amit addig nem is említett, hogy zavarja.

Pár hete elkaptam egy kisebb gombás fertőzést. (elmúlt) Sehol nem voltam, senkivel, csak vele…

Amikor elmondtam neki, meg sem

lepődött, egyből rávágta, hogy “Velem gumival szexeltél, tőlem nem kaphattad el”

Érdekes módon pont most hozza fel, hogy neki nem jó a szex, mert keményen szereti csak és velem nem jó. Intimitás jelentősen csökkent, ha közeledem, eltaszít.

2023. júl. 7. 08:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg. És csak rosszabb lesz, dobd ki.
2023. júl. 7. 08:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg ez teljesen egyértelmű.
2023. júl. 7. 08:32
 3/18 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom lebuktatni? Mert ugye tagad, illetve mindig hangoztatta, hogy soha nem csalt meg senkit és erre nagyon büszke. (De persze, amikor szakított vele az exe anno egy másik nő miatt, egyből lefeküdt vele. Akkor megvolt még az exének a barátnője)
2023. júl. 7. 08:40
 4/18 anonim ***** válasza:
39%
Hat a telefon nyomkodas eleg jel annak hogy van meg valaki abban a kapcsolatban... A tobbi meg mar csak fuszer hogy tuti joizzu legyen :(
2023. júl. 7. 08:40
 5/18 anonim ***** válasza:
14%
A nemeteket kihagytad a sztoriból. Meg a korotok sem mindegy, meg hogy mióta vagytok együtt.
2023. júl. 7. 08:42
 6/18 A kérdező kommentje:
6 hónapja, én F/31 , ő L/30
2023. júl. 7. 08:48
 7/18 anonim ***** válasza:

Ezek a tipikus jelei. Fent vannak a neten is ezek.

Sajnos elég valószínű, vagy legalábbis már ismerkedik.

2023. júl. 7. 08:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha nem is csalt még meg, de már kacsintgat kifelé, ez egyértelmű.
2023. júl. 7. 08:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100% hogy megcsal. Lapát, további bizonyítékok nélkül is.
2023. júl. 7. 08:59
 10/18 A kérdező kommentje:
És ha tényleg kitekint vagy megcsal miért nem szakít? Jól esik neki megbántani a másikat?
2023. júl. 7. 10:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!