Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyaidon és egyébb szexkereső oldalon ti hogy szoktatok ráírni a hölgyekre úgy, hogy vissza is írjanak?

Mivel csak poénnak veszem az egészet vagy a hagyományos udvaros szöveget tolom, vagy játszóm a macsót. Pl "csa tudom hogy engem keresel baby" vagy "jó a segged cula"
Na most mivel poénnak fogom fel nem is várok választ. Ha 50bol 2kB visszair. Abból egy elkuld a picsaba egy egy normális. Azzal irkalok párat aztán kiderul hogy kamus. Èn mondjuk csak röhögök egy jót ilyenkor.
Egyszer a volt sulis társam volt fennt persze itt is csak valaki lopta a képeit. De így is jó volt mert küldött pucér képeket is.
Ja normális képeim vannak kint semmi pocskep és hasonló
Az igazi szexpartnert nem ilyen oldalakon szedem fel

Nagy kamu oldal és nem is lehet komolyan írni teljesen felesleges!Egy nő írt rám magatol pedig írtam pár normalis levelet egyse válaszolt !
Van egy másik oldal szerintem az picit komolyabb a titokban.hu de meg is látszik a nemek aránya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!