Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha pár buliban egykét csaj elkezdett símogatni(csak azért nem mentem rájuk mert volt párjuk)mennyi az esélye hogy a jövőben elkövetkező bulikban egy nővel párkapcsolatot kialakítsak? (Aki persze szingli)
Figyelt kérdés
Elegem van már a magányból és újból szeretnék magamnak barátnőt...2023. júl. 5. 21:58
1/7 anonim 

válasza:

Akkor ne várd, hogy a csajok simogassanak. Párkapcsolat mellett nincs tét, olyankor a nők flörtölnek olyannal is, akivel nem jönnének össze. Ha neked bejön valaki, kezdeményezz te.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez is hasznos tanács de azért ha egy buliban a vállamat simogatja egy csaj 5 percig a vállamat akkor azért kedves 1-es valljuk be hogy ott akar valamit a csaj....
2023. júl. 5. 22:35
3/7 anonim 

válasza:

Nem. Nő vagyok és egy buliban, ha iszom, simán simogatom valaki vállát barátilag is úgy, hogy az égvilágon semmit nem akarok tőle.
4/7 anonim 

válasza:

Ebből jósnak kellene lenni megmondani haver. Ettől a fenti hozzászólóknak még igazul van, a simogatás =/= azzal hogy akar is tőled az illető bármit is. Ha a sült galambot várod akkor 0.0 az esélye, ha csajozol, normálisan kezdeményezel, kommunikálsz akkor talán-talán.
5/7 anonim 

válasza:

Ha a farkad simogatná akkor akarna valamit.
A férfi váll simogatás ma a szimpátia kifejezésére jó.
Legalábbis nekem még soha nem támadt szexuális gondoltam, ha egy nő megsimogatta a vállam...
6/7 anonim 

válasza:

Mi az hogy nem méssz rá mert van párja.???
HA tényleg úgy van hogy simogatott akkor rögtön lépned kellett volna.
A csajt nem zavarja hogy van párja???
7/7 A kérdező kommentje:
6-os jogos! :D
2023. júl. 7. 15:38
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!