Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi ideig jártatok, vártato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig jártatok, vártatok a szüzesség elvesztéséig?

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Kb. fél óra mivel alkalmiban vesztettem el 😂

Az első párommal kb. 2 hónap után bújtunk ágyba de már egyikőnk sem volt szűz. A másodikkal 3 nap után, a harmadikkal meg már eleve azzal kezdtük :) (s vele vagyok együtt a leghosszabb ideje, sz'val nem ezen múlik egy kapcsolat tartóssága)

2023. júl. 5. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
21%

2-3 évet tartok reálisnak.

(még nincs kapcsolatom és fiú vagyok, ne lepődj meg rajta légyszi)

2023. júl. 5. 17:44
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
2 es ezt kifejtenéd bövebben, miért is?
2023. júl. 5. 18:27
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
2-3 évet? Ha 14-15 évesen ismerkedik meg egy pár még csak-csak, de teszem azt 30 évesen is?
2023. júl. 5. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Igen, nekem ez a normális, én így szeretném. Ilyen vagyok.

Csak ezt érzem jónak, nincs benne semmi több.

Szerintem a szex nagyon intim dolog, idő kell hozzá :) (nem baszásról beszéltem...)

2023. júl. 5. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi kavarás-szerűségben vesztettem el. Első alkalomkor smároltunk és pettingeltünk, második alkalomkor szájjal kényeztettem (menstruáltam és nem akartam úgy szexelni) és harmadszorra vesztettem el vele. Már ismertük egymást előtte, de nem nagyon csak közös barát által. Nagyjából 1 hónap volt az első csókunk és a szex közt, de nem tudom erre hogyan válaszoljak:D

Amikor pedig szexeltünk, nem sokat tökóltúk, be voltunk indulva egymásra nagyon.

N

2023. júl. 5. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem sokat tököltünk*
2023. júl. 5. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Három hét, petting volt előtte sokszor
2023. júl. 5. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

19 éves koromig vártam, előtte sokszor lett volna esélyem az elvesztéséhez. Aztán kapcsolatban 4 hónapot vártak rám. Utólag talán korábban is elveszíthettem volna, viszont így is talán 21 éves koromra értem meg a szexhez annyira, hogy felismerjem mit kedvelek a szexben.

23n

2023. júl. 5. 22:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapig
2023. júl. 5. 22:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!