Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon BDSM események?
Egy évtizede az akkori barátnőm vezetett be, Angliában laktunk. Nagyon megtetszett és azóta is egy közösségben vagyunk, bár már külön vagyunk. Nos én már Magyarországon élek pár éve, azóta viszont megpróbáltam nem foglalkozni ezzel az énemmel, de viszont most 2 hete váratlanul “visszaestem” miután megismerkedtem valakivel. Ő teljesen kezdő, és nagyon érdeklődik, ezért úgy döntöttünk, hogy az első együttlét ebben a kategóriában fog megtörténni, hogy teljesen kiismerjük egymást.
Nos így estem vissza a témába, és gondolkodtam, hogy keresnem kéne egy közösséget, ami valóban hiteles, és nem troll közösség. Van egy Manchesteri dc csoport, amiben benne vagyok, és ott valóban “igazi” emberekkel lehet beszélni, mivel úgy fogadnak be, ha valakit ismersz onnan a való életben.
Valami ilyesmi hiteles közösség itthon létezik? Facebook, dc, fórum, bármi, ahol nincsen trollkodás, és mindenfajta boldog boldogtalan aki egyik napról a másikra BDSM szakértő lett?

Publikus nincs - pont azért mert a nyilvános volta miatt azonnal elárasztják a műdomocskák.
Ha eseményeket kérdezel abból több is van. A legnagyobbak a Luxioria - de ez inkább csak kiállítás, beszélgetés jellegű. Valamint a Freedom Fetish - na itt már nem csak az elmélet megy :)
A legnagyobb BDSM közösségi oldal a pixie (szintén tele műdomocskákkal, mivel nyilvános).
Valós, nem hülyékkel teletömött közösség csak zárt van, de azok csak személyes ismertség alapján működnek.

#3 igen, hagyd a francba a netes oldalakat és látogassatok meg személyesen egy BDSM rendezvényt :) Több is szokott egyébként lenni, de ez a kettő a legnagyobb.
A hazai csoportok olyanok mint az általad említett Manchesteri - valós csoportba, közösségbe csak személyes kapcsolat útján lehet bekerülni. Az meg leginkább BDSM partikon jön össze. Ha ott összebarátkozol pár emberrel és megvan a szimpátia akkor lehet hívnak majd kisebb, privát bulikba is (ezekből is van jónéhány).

#8 a Luxorián a közönség nagy része szimpla utcai ruhában van, nincs semmiféle kötelező dresskód.
A Freedomon a kettő egyben van, aki csak társalogni, bulizni, megmutatni szeretné magát, a vele azonosan gondolkozók között kicsit lazulni megteheti. Aki fizikai kontaktra is vágyik az is megélheti az általad említett "gruppenezést".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!