Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tágítsam magam anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tágítsam magam anális szexhez? Mennyi idő mire kitágul annyira, hogy tudjunk így szexelni a párommal?

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Nincs időhöz kötve mindenkinél más ahogy egyre jobban kitágulsz!

Nem szabad kapkodni vele és ugy a legjobb ha izgatással a párod foglalkozik veled

2023. júl. 5. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk van egy plug. Feldugja lassan, utána így szexelünk. 1-2 orgazmus után kiszedjük és mehet a farok a popóba.
2023. júl. 5. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Jó kezdés egy kisebb análplug. Szex előtt egy órával sok sikositoval berakjátok, es poposex előtt legyen más is, h kellően be legyél indulva. Ha a párod nem egy vadbarom, és megfelően óvatos lesz, akar kellemes élmény is lehet számodra.
2023. júl. 5. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Plugot és a sok síkosítót én is csak ajánlani tudom, előtte esetleg még saját magadnak felnyúlhatsz, hogy az érzést megtapasztald, milyen az amikor ott mocorog valami.
2023. júl. 5. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha nincs plug, lőtte egy sima ujjazas is megteszi. 1 ujj majd 2 ujj, utana mehet a farok. 15-20 perc előjáték bőven elég. Közben nyugodtan csináljátok mindenhol mindent. ;)
2023. júl. 5. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam az működött, hogy rá voltam izgulva a popsiszexre, így magatól is tágult. De erre még rásegített az olajos síkosító, vékony vibri (2 cm átmérő), és folyamatos izgatás. Én lovagolni is tudok popsiban a farokkal.
2023. aug. 25. 14:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!