Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változókorban vagyok, gyakran problémát okoz szex közben, hogy nem nedvesedek eléggé, pedig kívánom az együttlétet. Milyen megoldást keressek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 12:34
11/14 anonim 

válasza:

#10: Miért lenne ez meglepő? Mi 55 felett is naponta szexelünk.
12/14 anonim 

válasza:

#11 Párom a változó kor miatt 45 éves korában fejezte be a szexet. A libidója nullára csökkent. Szerintem a mi esetünk a gyakoribb. 50 éves férfiként hála Istennek már nekem sem hiányzik a szex. Pedig egészséges vagyok és naponta sportolok. Csináljátok de ebbem a korban szerintem már gáz.
13/14 A kérdező kommentje:
12-es, az a gáz, hogy 50 évesen, férfi létedre, nem akarod. Az még nem az aggkor.
2023. júl. 10. 14:28
14/14 anonim 

válasza:

#13 Igaz! Valóbam mem akarom és a párom is megértem. De mindannyian mások vagyunk. A szex a fiatalok "sportja". Magam is csodálkozom, hogy férfiként teljesen eltünt belőlem a szexuális vonzódás. Sőt egyenesen taszít a szex és minden velejárója. Ez régen nem így volt. Pedig tesztoszteron is van mert sportolok és ahhoz meg kell. Viszont ilyen jó formában rég voltam és ilyen jól már régen éreztem magam. Szóval a szex annyira hiányzik mint púp a hátamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!