Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezek el ujjazás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezek el ujjazás és nyalás közben?

Figyelt kérdés
Már sokszor próbalkoztunk a barátommal, de eddig még egyszer sem élveztem el. Mi lehet a probléma?
2023. júl. 5. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadnak csinálod akkor sem tudsz elélvezni?
2023. júl. 5. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Az a baj, hogy még nem vagytok se házasok se igazán szerelmesek, ettől nem csak túl korai, hanem vétkes is ez a fajta szex. Nyilván nem megy az élvezet. A szintén vétkes masztival még úgy sem.
2023. júl. 5. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincsen semmi probléma, sokan vagyunk így ezzel, hogy nem élvezünk el közben. Azt kell megtalálnotok, amikor igen. Ha ez úgy megy, hogy behatolásnál, vagy ha mondjuk közben magadat simogatod, akkor úgy. Ezt ki kell tapasztalni.
2023. júl. 5. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A leggyakoribb probléma ilyen esetekben:

- a "fogadó" fél rágörcsöl, márpedig úgy sosem jön az orgazmus;

- a "nyújtó" fél nem elég ügyes (hát akkor irányítsd neked hogy a legjobb!).

2023. júl. 5. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
2-es vagyok, ne huzigálj le, haver(nő), hanem írj privátot, ha nem tetszik! Még jó, hogy nem bír elélvezni, azt hiszik hogy a szex az sima állati ösztön??? Te mit gondolsz ki az ember? A szexhez mélységes szerelem kell és összetartozás, akkor reagál a test, a nemi szerv is megfelelőképpen! Ébredjél már fel....
2023. júl. 5. 14:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#2-es te mit keresel ebben a topikban? Ez nem túl vétkes?
2023. júl. 5. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
5/6 Valami szentfazék vagy? Képzeld, van 2 barátnőm a feleségemen kívűl és simán elélvez mindenki állati ösztön alapján, semmi szerelem és összetartozás nélkül. Aki ilyen barom igét hirdet, kiváncsi lennék volt e valaha orgazmusa vagy kapott e rendesen a p..ba valaha.
2023. júl. 5. 17:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
2023. júl. 8. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Na szóval. 2 es vagyok. Lepontoztak a nagyokosok. 40 elmúltam, nem szeretnék senkit töröltetni. A szexuális élvezet nem állatias ösztön, hanem my házastársi szerelem jelenik meg benne és csak akkor az igazi. Házasságon kivül sulyos bün, ha hivő valaki, ha nem, de ha tud róla, tudatosan vét és akarattal. A maszti is bűn, öncélúvá degradálja a hazastársi egymást boldogítás cselekedetét.
2023. júl. 8. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én szeretnem remélni kérdező, hogy lány vagy...
2023. júl. 9. 15:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!