Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem izgalmasabbá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem izgalmasabbá a faszverést?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy majdnem folyton kanos tini fiú vagyok, aki már igazán beleunt a “hagyományos” faszverésbe. Ezért kérem a segítségeteket: milyen módszerekkel, technikákkal, otthon (könnyen!) elkészíthető eszközökkel tehetném izgalmasabbá és élvezetesebbé a hokit? Tudom, a legegyértelműbb válasz az, hogy “keress barátnőt!”, viszont én úgy gondolom, egy egészséges szexuális életben önmagunk kényeztetése is fontos!

Köszönöm a válaszokat! :D

2023. júl. 5. 10:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Az ilyen házi praktikákkal az a baj, hogy vagy sérülést okozol magadnak (beszorul valami valahová, amit úgy kell ki/leműteni), vagy extra kínos a csládtagok előtti lebukással, ha épp egy tál meleg pite fölött lihegsz a konyhában. A prosztatával való játék pedig kapudrog a full bebuzuláshoz, mikor odáig tolod az ingerküszöböt, hogy már csak a sárkány dildóba ülés hoz izgalomba.

David Carradine tudott még valamit a témában, de nem ismerhetted mert 14 éve halt meg. De a neve majd felhoz érdekes találatokat.

2023. júl. 5. 10:54
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Köss rá vasgolyókat,aztán lóbáld.
2023. júl. 5. 11:05
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Vegyél fel női alsóneműt
2023. júl. 5. 11:21
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Első lépésed kisfiam az hogy megtanulsz kultúráltan fogalmazni.
2023. júl. 5. 11:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Buszon zsebhoki 🤣
2023. júl. 5. 11:24
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Csináld a Parlamentnél fényes nappal.
2023. júl. 5. 11:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá, hogy DIY pussy, (DIY = do-it-yourself) rengeteg ötletet találsz.

Próbálj ki különféle krémeket, testápolót, azok is plusz élvezetet adnak.

2023. júl. 5. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
Hugyozz bele a konnektorba!
2023. júl. 5. 11:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért kérem a segítségeteket: milyen módszerekkel, technikákkal, otthon (könnyen!) elkészíthető eszközökkel tehetném izgalmasabbá és élvezetesebbé a hokit? "

én kevésbé fizikai téren, hanem inkább fejben bővíteném a lehetőségeket

nekem az dobja fel, hogy írok magamnak szextörténeteket minél izgatóbb és tabufeszegetőbb témában, sőt keresek hozzá fotókat, videókat illusztráció gyanánt

később elővéve is nagyon jól ki tudom verni ezekre, ráadásul szinte minden masztinál születik egy-két újabb gondolat a sztorikhoz

2023. júl. 5. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csináld mással együtt.
2023. júl. 5. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!