Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a hüvelyi orgazmus? Ez lehetett a g-pontom?
Használjátok a keresőt nyugodtan :)
1: a g-pontos orgazmus vizelési ingerrel jár, örülnénk sokan ha ezt elfogadnátok... nem bántásból DE ÍGY VAN... ha hússzor megkérdezitek, akkor is..
2:próbálj meg elvonatkoztatni, élvezni, esetleg gyorsítani a tempón, változtatni a csípőd helyzetén, h jó szögben érje, és "hopp" ott az orgazmus
szia!
Együttérzek veled, én is uígy vagyok vele ,sajnos. Ha ingerli pisilési ingerem van, egy idő után leállítom , mert annyira kellemetlen. Nem értem, hiszen mindenhol azt írják, ezzel kezdődik és kellemes érzésbe csap át, csak sajna nálam, nálunk ez nem érkezik el, de miért??!
1. Hüvelyi orgazmusra nem képes minden nő.
2. Nagy valószínűséggel az a G-pontod volt.
Mindig menj el pisilni az aktus előtt. Akkor kevésbé lesz zavaró a pisilési inger.
Nekem egészen az 1. orgazmusig nincs pisilési ingerem. Utána viszont nem megy tovább a szex. Akkorra már érzem, hogy pisilnem kell és nagyon kellemetlen. Nem tudom elengedni magam. Tudom, hogy nem pisilnék be, de mégsem megy. Szex után viszont mindig pisilnem kell, hiába is mentem el előtte elintézni.
Próbáljátok ki lovagló pózban. A párod feküdjön félig ülve. Úgy sokkal élvezetesebb lesz számodra, mintha teljesen feküdne. Én pl. csak így vagyok képes az orgazmusra. Más pózban egyszerűen nem ingerlődik a G-pontom. Így az 1. orgazmusig nem is érzem, hogy pisilnem kéne. Közben a párod izgassa a csiklódat is.
Próba szerencse, hátha neked is beválik :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!