Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szado-mazoban aki reszt vesz mint szadista , nem sajnalja meg soha akit buntet?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 21:44
11/19 anonim 

válasza:

Nem, mert ezzel szerzel örömet. Ezzel együtt pontosan tudnod KELL hogy mikor, meddig mehetsz el, mi az ami már tényleg sok és mi az amikor vétek megállni.
12/19 anonim 

válasza:

Nem, mert erre való a biztonsági szó. Amíg nem mondja ki, addig hiába könyörög, hogy mennyire fáj, vagy hiába sír, zokog.
13/19 anonim 

válasza:

Sokszor a kegyelemért könyörgés is a játék része. Minél valóságosabban éli meg, annál jobb. Ez ilyen.
14/19 bedrik 

válasza:

A mazohista sok esetben a megfelelés miatt vállalja a kínzásokat...
15/19 anonim 

válasza:

Tudod mindig van valami(nálunk számolás)amit előre megbeszéltek, és ha kimondja, akkor vége a játéknak.
16/19 anonim 

válasza:

Nem. A szadista nem. Aki top, az lehet, hogy sajnálja, de megteszi, mert a másik ezt kéri.
17/19 anonim 

válasza:

Osztanám a véleményt a fent leírtak alapján és sub vagyok férfi barátnőm mikor még együt voltunk mindig elvert ugy rendessen csikok nyomok stb nem sajnált mert nekem az volt a jó és ahogy gyönyört adott én azt adttam vissza mint kisugárzásban mint minden másban utánna nagyon hálás voltam neki így nem sajnált sőt örömet okozott
18/19 anonim 

válasza:

Ez egy nagyon komplex érzéshalmaz.
Én amikor megbüntetem, nem sajnálom, hiszen éppen a szenvedése izgat.(Minthogy Ő pedig a fájdalomra és az alárendeltség megélésére vágyik.)
De szerencsés elegyként megvan bennem a gyöngédségre való hajlam is, így utána mindig simogatom, ölelgetem, babusgatom amíg csak meg nem nyugszik.
S mivel ez egy igen mély, kölcsönös bizalmi attitűdre épülő szubkultúra,pontosan érzem meddig mehetek el.
19/19 anonim 

válasza:

Én azt a nőt szeretem aki ki provokálja magának… pimasz stb…
Direkt hogy kapjon
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!