Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a csúnya, kövér nőket csalja meg a párjuk, vagy a szép, csinosakat is?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 05:37
1/10 anonim 

válasza:

Én eleve olyan nővel jövök össze aki hozzám passzol. Itt nem csak a külső az ami számít hanem a belső is.
Ha összejönnék valakivel, nem csalnám meg azt az embert akire a felsoroltak igazak.
Inkább azokat szokták az emberek megcsalni akiket elnyom a párjuk és nincs közöttük semmi tesi kontakt.
2/10 anonim 

válasza:

Nem ezen múlik. Vasvári Vivien igazán bombanő, mégis megcsalta volt férje, Szegedi Fecsó.
3/10 anonim 

válasza:

Vasvári Vivien igazán bombanő
😂😂😂 ennél jobbat nem nevettem meg itt kommenten 😂
Amúgy shakirat, beyoncet is megcsaltak, szerinted?
5/10 anonim 

válasza:

Nincs ilyen recept...
Bárki, bárkit megcsalhat.
6/10 anonim 

válasza:

Valaki azt mondja, hogyha mindennap csak almás pitét ennél akkor megunnád. Ugyanez van nőknél is.
7/10 A kérdező kommentje:
És ha az az almás pite kielégítené az étvágyadat és mindig igyekezne a kedvedbe járni, akkor is másra lennél éhes?
2023. júl. 4. 12:17
9/10 anonim 

válasza:

Van az a mondás, hogy még a világ legjobb nőjét is unja valaki...
10/10 anonim 

válasza:

ha nekem lenne egy pitém nem kéne más akármilyen is
ha meg olyan a pite amit le írtál hű ha na az lehet a boldogság
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!