Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi orgazmus-pisilési inger. Hogyan lehet orgazmusom?
én egy jó pózt tudnék ajánlani
hasonló módon helyezkedjetek el : lány-> -l <-fiú
(remélem érted a hirtelenben kreált rajzom)
így egyszerre tud kényelmes pozícióban beléd hatolni, nem kell szétesnie a sok mozgástól, és tudja ingerelni a csiklódat is :)
úristen.. még magam sem értem a rajzom, most h jobban megnéztem XD
na szóval: a srác az ággyal párhuzamosan fekszik, az oldalán ... a csaj a f*rkához helyezkedik kényelmesen, a fiúra merőleges helyzetben, a kényelmes pozitúrát magadnak itt csak te tudod megtalálni:D háton..akár te is kicsit oldalt... ha kedves a párod, lesz módotok kipróbálni ^^ nekünk egy hirtelen jött ötlet volt ébredé után, hát....... enyhén jól sikerült
Én sajna sehogy sem tudok elmenni, (persze lány vagyok).
A G pontos ingerlés nekem is kellemetlen egy idő után, pedig már mióta próbáljuk.
Pisilj szex előtt, akkor tuti lehetsz benne, hogy közben nem kell majd.
Ettől függetlenül pisilési inger, ill. ahhoz hasonló lehet! Van egy mirigy ugyanis, ahol egyes nőknél bizonyos külső ingerek hatására folyadék gyűlik fel, ami aztán ki is tud spriccelni (női ejakuláció). Az ejakuláció viszont nem feltétlenül esik egybe az orgazmussal.
Próbáld ki egyszer, hogy kimész wc-re szex előtt, szex közben pedig lazíts és hagyd kiengedni azt, ami ki akar jönni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!