Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rossz sperma szag oka?

Milyen betegséged van, illetve milyen étrend kiegészítőket szedsz?
+ a gyógyszerek is simán okozhatnak ilyet..
Próbáld ki, hogy több gyümölcsöt fogyasztasz és zöldséget, hogyha lehetővé teszi a betegséged, bár gondolom nem valami gyomor vagy bélrendszeri problémád van, ami nem teszi..

"Amúgy igen dohányzom,"
Akkor azt hiszem megvan a nyertes.. persze ettől függetlenül a gyógyszerek is okozhatnak ilyesmit. Most így én annyira nem vagyok jártas benne, hogy melyik gyógyszernek mi a mellékhatása, de szerintem utána lehet keresni a neten, hogy esetleg melyik okozhat hasonlót.
Igazából el kellene hagynod a dohányzást pár hétig/1 hónapig hogy tapasztalsz-e bármi változást és hogyha igen, akkor nyert ügyed van, ha pedig nem, akkor érdemes esetleg beszélni az orvossal ezzel kapcsolatban, hogy mi válthatja ki..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!