Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg lehet figyelni ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet figyelni ha valaki nem heteró?

Figyelt kérdés
Van egy dolog amit én b'zibájnak hívok, ami az egyik férfit a nem heterónak vonzóvá teszi. Én biszek vagyok és mondta egyszer egy csaj hogy "Úgy beszélsz mint aki nem teljesen heteró" hehh. Bár már azt is megkaptam hogy fideszes vibeom van. Egyébként én az ilyen whisperton féle viselkedést nem bírom, és a maszkulin oldalamat igyekszem erősíteni. Szerintem belőlem nem nagyon néznék ezt ki hogy nem heteró vagyok. UI:Nem fogadok el privátokat. 23/f
2023. júl. 2. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Én elég jól ki szoktam szagolni, ha valaki nem teljesen heteró. A gesztusok, a viselkedés, egyes megjegyzések, sokféle jele van. Egyik exem tuti biszex volt, mindig b*zis poénokat nyomott, túlzottan igényes volt (mármint az átlag hetero pasikhoz képest), egyszerűen éreztem, hogy az, már sajnos taszított is egy idő után.
2023. júl. 2. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Észre lehet venni kis rutinnal. Nem, nem az öltözködésből, sem nem a hanghordozásból (aki már abban is mutatja az nagyon nem akarja titkolni, sőt). Hanem a szemekből, 1-1 szemvillanásból - a szemek sosem hazudnak :)
2023. júl. 2. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Az exem túl piperkőc volt, sokat foglalkozott a farkával, meg ahogy bámult néha a jobb pasikra ....

Ezt rögtön kiszúrom. Ezek itán nem igazán gerjedtem rá. Szakításkor szint vallott.

2023. júl. 2. 22:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!