Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostinál találkozhatok stricivel?
Figyelt kérdés
Azokkal ha találkozok belém köthetnek?Mert nem vagyok erőszakos2023. júl. 1. 22:50
3/7 anonim 

válasza:

Nem fogsz vele találkozni. A másik szobában van, nem jön ki csak ha baj van.
4/7 anonim 

válasza:

Ahol több lány "dolgozik" egy lakásban ott sokszor valamelyik szobában félrehúzódva ott ül a strigó is. Nem mutatkozik a vendégek előtt, mert tudja hogy rontja az "üzletet" ha direktben látják.
Ettől még amelyik lány egyedül van a lakásban annak is van min. 1 szám a telójában amit azonnal hívhat ha gubanc van a kuncsafttal.
6/7 anonim 

válasza:

Én nem vagyok strigó,de az egyik exbarátnőm néha árulta magát.Olyankor álam volt az aktus mert a szülei nem tudták.De neki kikötése volt hogy én is legyek jelen de erről tudtak a vendégei is.
7/7 anonim 

válasza:

Nem találkozol vele, csak ha nem fizetsz vagy ha durva lennél a nővel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!