Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány rib*t szedett fel idén a Soundon?
Figyelt kérdés
Van elég, jut mindenkinek?2023. júl. 1. 16:47
1/14 anonim 

válasza:

0 de nem meglepő.. el se mentem 😆
2/14 anonim 

válasza:

Mindenkinek jut ott bőven, egy fertődomb az egész
3/14 anonim 

válasza:

Èn eddig eggyel talalkoztam, az anyukád volt.
Miközben konnyek kozott fuldokolt, sajnalatat fejezte ki, hogy ilyen fiat nevelt fel.
4/14 anonim 

válasza:

#2, meg a kérdező is. ez a jut elég, és a fertő dombot is, leírnátok részletesen, hogy mit is jelent ez? mennyire zajlanak ott a dolgok. írjátok már le hogy milyen is ott? a "rib.ik" napi 1 pasit elfogyasztanak, némelyik 2 is. festék már le hogy mi is zajlik ott. még sosem voltam, és ott vannak külföldi csajok is
5/14 anonim 

válasza:

2-3 minimum megvan egy nap alatt
6/14 anonim 

válasza:

4-es: leirom mit neveznek szemetdombnak. Meg azt is, hogy kik.
Frusztrált, boldogtalan emberek duhrohamot kapnak ha meglatnak mosolygos embereket, akik olyan zenet hallgatnak ami neki eppen nem tetszik.
7/14 anonim 

válasza:

#6 köszi, és mindenki másnak is. én azt hittem a sok használt gumitól. de a te verziód nem olyan jó, sőt inkább szánalmas, akkor a tipikus magyar mentalitás:(
8/14 A kérdező kommentje:
Én se jutottam ki maradnak a pesti ri*ik...
2023. júl. 1. 17:53
9/14 anonim 

válasza:

Egyet se. Van feleségem. Viszont elnézve a képeket örülök, hogy nem vagyok abban a moslékban azok között a moslékok között.
10/14 anonim 

válasza:

9es ez ütött mint a zárlatos hilti! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!