Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feministákat miért nem szereti sok férfi? Esetleg vannak nők is akik nem értenek velük egyet?

Normális ember elutasít minden természetellenes, családellenes mozgalmat.
A nő legyen nő. A férfi legyen férfi.

én a feminista törekvések nagy többségével egyet értek és támogatom őket, ennek ellenére még én is kerülöm azokat a nőket, akik hangsúlyozottan feministának mondják magukat.
egyrészt idehaza annyira negatív jelentése lett a kifejezésnek, hogy tényleg csak a legelszántabbak vállalják
másrészt össze van fonódva egy nagy adag párkapcsolati kompromisszumképtelenséggel,
valamint a szexhez és szexualitás témaköréhez való felemás (és eléggé ítélkező és lekorlátozó, a vallásokra emlékeztető) hozzáállással, amit nagyjából úgy tudnék összefoglalni, hogy "nőként te döntesz róla, hogy mit szeretnél kezdeni a testeddel és a szexualitásoddal, éld meg, ahogy jónak látod, de ha ez történetesen passzol a férfiak igényeihez, akkor egy önmagát tárgyiasító, a nőtársait eláruló, patriarchátust kiszolgáló agymosott kislánynak fogunk tekinteni. the personal is political."
"de ha ez történetesen passzol a férfiak igényeihez, akkor egy önmagát tárgyiasító, a nőtársait eláruló."
Képtelenek elfogadni, hogy vannak harmóniában élő párok,ahol nincs verseny, alá fölé rendeltség. Nem is értem ezt..

A feministák egy hangos kisebbség, ne gondoljuk már, hogy minden nő osztja a beszűkült nézeteiket, csak mert ők azt mondják, hogy minden nőt képviselnek. Ezzel saját magukat akarják legitimálni.
Valaki nem attól lesz jó ember, hogy nőknek születik, ahogy attól sem, hogy feltétlenül egyetért velem mindenben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!