Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vékony vagy átlagos alkatú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony vagy átlagos alkatú nők volt már abban részetek milyen valakit megtaposni?

Figyelt kérdés
(ha meg nem volt benne részed,higy képzeled el)
2023. jún. 29. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyszeru erzes
2023. jún. 29. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit pontosabban
2023. jún. 29. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
63%

Én vékonynak mondható vagyok (szerintem) így nem is vagyok nehéz nyilván. Barátom odaig van érte, hogy ha taposom, vagyis pontosobban ő azt szereti ha kifejezetten a farkát taposom/állok rajta, ő azt mondja hogy számára még a szexnél is sokkal jobb érzés, én meg igazából már örömmel csinálom neki mert látom hogy mennyire élvezi és meg örömet okozhatok neki ezzel, csak elinte furcsáltam kicsit a dolgot:D

19L

2023. jún. 29. 22:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!