Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszexuális vagy Leszbikus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagy Leszbikus?

Figyelt kérdés
Már majdnem 3 éve vallom magam biszexuálisnak, viszont az utóbbi hónapokban megkérdőjelezem magam. Csak lánnyal tudom elképzelni a jövőmet, fiúval egyáltalán nem.

2023. jún. 29. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
leszbikus, ha még csak du.ni se akarsz többi pasikkal
2023. jún. 29. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez a helyzet,szerintem igen leszbik vagyunk.Pacsi
2023. jún. 29. 18:12
 3/8 anonim válasza:
90%
Valószínüleg már csak a lányok érdekelnek téged. Engem vonzz hogy egy másik lánnyal csinálhassam de az életem nem tudom elképzelni egy lány mellett. Se biszexnek se leszbikusnak nem mondanám magam csak kiváncsi vagyok. Élj meg és próbálj ki minden adódó lehetőséget. Aztán majd megtalálod önmagad.
2023. jún. 29. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexelni képes lennél fiúval is, akkor maradtál biszexuális, legfeljebb az arányok tolódtak el.
2023. jún. 29. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönönöm szépen mindenkinek <3

Fiúval nem tudnám csinálni, valamiért taszít engem a p***sz.

2023. jún. 30. 07:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg egyértelmű
2023. jún. 30. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:

7,8

Te valami hittérítő szűz vagy, aki 40 évesen házasság előtt még soha nem szexelt?

A szexualitásból gyógyulni nem lehet, ez egy irányultság.

2023. jún. 30. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

Es teszel is valamit a kapcsolatokért, vagy csak kepzeledsz?

Szerintem maradj a binel, ha megtalalod az igazit, tok mindegy hogy mi vagy. Aki tetszik szerezd meg.

2023. jún. 30. 22:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!