Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Az egészségügyi betétet csak menstruációhoz használtátok, vagy kellett már más okból is használnotok?
Figyelt kérdés
A szárnyas fajta intim betétet eddig mégcsak a mensi miatt kellett használnotok, vagy van/volt már olyan amikor más miatt kellett betétet betennetek? Milyen okok miatt fordulhat még elő?2023. jún. 27. 09:10
2/18 anonim 

válasza:

Bear Gryls szerint életet menthet,mert jo tűzgyújtáshoz.
3/18 anonim 

válasza:

Egészségügyi betétet menstruációkor használunk. Vagy terhesség után ha már nem kell a vastag betét, és elég az egészségügyi. Ha valakinek sok folyása van, vagy csak egyszerűen neki úgy higiénikusabb, akkor tisztasági betétet használ.
4/18 anonim 

válasza:

Tisztasági betét jól jöhet máskor is, pl reggeli szex után nem a bugyim és combom lesz spermás...
5/18 anonim 

válasza:

Ha kúpot kell használom, akkor is olyan betétet teszek be.
6/18 anonim 

válasza:

Mint az ötös, én is kúppal is használok betétet. Ill. koraterhesen nekem mindig nagyon erős folyásom volt, nem volt elég tisztasági betét, akkor is azt használtam.
7/18 anonim 

válasza:

Nem arra való.Tisztasági betét megfelelő akár ,folyás ,aktus után vagy kúp használatakor.
8/18 anonim 

válasza:

7: Tapasztalatból írom, hogy NEM. Mindegyikkel jártam már úgy, hogy a tisztasági betét fél órán belül szétázott, elfordult, elcsúszott a helyéről emiatt, szóval nem töltötte be a funkcióját.
Lehet, hogy neked elég, de nekem ilyenkor is normál szárnyas betét kell.
10/18 anonim 

válasza:

Egyetértek, kúphoz kevés a tisztasági betét, nagyon hamar átázik, és fél óránként cserélni pazarlás. Meg amúgy miért vita tárgya ez? Mindenki csinálja úgy, ahogy neki kényelmes.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!